GoClever TAB R75 + USB modem

Fórum věnované tabletům s operačním systémem Android
Odpovědět
RayDoyle
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte pro 25, 2012 21:33
Zařízení: GoClever Tab R75

GoClever TAB R75 + USB modem

Příspěvek od RayDoyle »

Dobrý večer, rád bych požádal zkušenější o radu. Pokouším se neúspěšně o připojení USB 3G modemu k tabletu GoClever TAB R75. Na stránkách GoClever u příslušného tabletu jsem našel, že tento USB modem je tabletem podporovaný (Huawei 173).

Řídil jsem se podle tohoto návodu: http://goclever.com/manuals/Konfigurace ... %20v2a.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; (není přímo pro můj typ tabletu, ale pro GoClever I71) , zádrhel ovšem nastal u zadání Dialnumber (vytáčené číslo) - nutné. V tomto návodu se píše, že standardní funkce "Upravit přístupový bod" neumožňuje tuto položku zadat, a že tedy využívají funkci "Edit Access Point" nástavbové aplikace 3G Dial. Tu ale, jak jsem pochopil, získají po aktualizaci softwaru tabletu "Oprava chyby v 3G přístupu. Tuto opravu je možné stáhnout na stránkách výrobce u příslušného tabletu (I71), pro můj (R75) ale nic takového k dispozici není. Aplikaci 3G Dial ani žádnou s podobnou funkcí (umožnění nastavení vytýčeného čísla pro připojení k 3G síti) jsem nikde ke stažení nenašel.

Zajímalo by mě tedy, jakým způsobem nastavím k připojení vytáčené číslo (nutno zadat *99#), nebo obecně jak "zprovozním" na tabletu internet prostřednictvím USB modemu. Děkuji všem za ochotu pomoci.
4lena
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon lis 26, 2012 12:46
Zařízení: htc

GoClever TAB R75 + USB modem

Příspěvek od 4lena »

zdravím, ja zvazujem kupit si GoClever TAB R75 potrebujem ho iba na nejake doc a obcas pre emaily. Cena je tam dost nizka tak sa chcem opytat na skusenosti s kvalitou , ak ma niekto. Síce na nenárocne ukony, ale budem ho pouzivat kazdy den a nosit zo sebou. dik za kazdy podnet :-)
Odpovědět

Zpět na „Tablety s Androidem“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů