Stránka 1 z 1

LG Optimus 2X, brutální vybíjení.

Napsal: stř led 25, 2012 13:19
od Kaiml
Ahoj, prosím poslední dobou se mi stává a to tak 3x do týdne že se mi během 1 hodiny vybije uplně tel. Prostě mám třeba 71% bat. a po hodine vemu tel do ruky, zadní strana je horká jako blázen a tel je vyplej protože má 0% bat. Mám origo poslední ROM, a aplikace průběžně zavírám přez ES Task manager. Ted to začalo dělat i mému kamarádovi na stejném tel.
Sakra co stím??

LG Optimus 2X, brutální vybíjení.

Napsal: stř led 25, 2012 13:51
od Koudy69
Prvni rada task killery ublizuji systemu. Aplikace vubec nezavirej pres nejake programy android ma vyladeny multitasking a vypne si je sam kdyz potrebuje. Druha rada muze ti to delat nejaka aplikace. Podivej se do info o telefonu baterie a tam kdyz ti to udela jestli nema nejaka aplikace obrovsky odber. Jinak hard reset tzn. telefon do tovarniho nastaveni pokud nepomuze tak sem napis a zkusime najit reseni :-)

LG Optimus 2X, brutální vybíjení.

Napsal: čtv led 26, 2012 19:19
od Kaiml
Jo jo taky myslím že to dělá nějaká aplikačka. No doufám že to tak bude :)

LG Optimus 2X, brutální vybíjení.

Napsal: stř úno 01, 2012 12:48
od Kaiml
Tak nakonec dnes dopoledne hard reset, ne jen že se dokázal někdy během hodiny vybít ale stávalo se mi že se nikdo nemohl dovolat ani sms až po třeba 4 hodinách to vše přišlo, zmeškané hovory atd, přitom jsem měl pořád plný signál.
Doufám že bude ted po problému :) jinak nevíte někdo proč je někdy signál bílý a někdy zelený? Dík.

LG Optimus 2X, brutální vybíjení.

Napsal: čtv úno 16, 2012 14:00
od iggii
Nejsem si jistý, nesouvisí to s aktivními dat. přenosy?

LG Optimus 2X, brutální vybíjení.

Napsal: úte led 15, 2013 11:56
od Dapos
Cauves mam uplne ten samy problem!!akorat telefon se neprehriva. Vyzkousel jsem vsechny romky ..ted jsem kompletne vymazal cely tel.a nahral novou original romku ICS 4..ale vysledek furt stejny..na telefon ani nesahnu je zamknuty a najednou mi zmizi 50procent baterie a vypina se!zacnu nejprve odinstalovavat programy a uvidime jaky bude vysledek....potom me jeste napadlo ze pouzivam nabijecku v aute,tak jestli to nejak neposkodilo baterku za ten rok.fakt nevim a zacina me to stvat..zlaty stary nokie ktery vydrzely 4 dny:-D :-D

LG Optimus 2X, brutální vybíjení.

Napsal: stř úno 27, 2013 10:34
od eler
Čau,

taky, stejný problém. Telefon se hrozně zahřívá, baterka to není. Vymlátí se tak do hodiny, max do dvou...začalo mi to dělat až teď. Zkusil jsem všemožný ROMky, nic nepomáhá :???:

LG Optimus 2X, brutální vybíjení.

Napsal: ned úno 02, 2014 13:22
od Protschke76
Me to dela po dvou mesicich.Po reklamaci to same.10 hodin je maximum....