iPhone pro Wisbar Advance (Desktop) skin
iPhone pro Wisbar Advance (Desktop) skin
Na XDA-Devu se objevil velice pekny iPhone skin pro Wisbar a Wisbar Advance Desktop (vcetne skinu pro DialPad)
Navod na instalaci naleznete zde, stejne jako odkazy ke stazeni (Rapidshare)
Cela galerie k tomuto skinu je na flickru
Je to urcene pro QVGA zarizeni. Skin pro Wisbar funguje i na VGA (obsahuje highres soubory), dialpad ale bohuzel ne. Zkusim to resiznout, aby to bylo pouzitelne i na VGA (dialpad)
Navod na instalaci naleznete zde, stejne jako odkazy ke stazeni (Rapidshare)
Cela galerie k tomuto skinu je na flickru
Je to urcene pro QVGA zarizeni. Skin pro Wisbar funguje i na VGA (obsahuje highres soubory), dialpad ale bohuzel ne. Zkusim to resiznout, aby to bylo pouzitelne i na VGA (dialpad)
Pro instalaci:
stahnete rar soubory a rozbalte je treba na plochu
Tak tady to v rychlosti mas, snad uz si s tim ted poradis
Pro wisbar advance desktop
nakopirujte slozku osx_WAD folder do adresare Themes/desktop/
(root/Themes/Desktop/osx_wad/) a pak tenhle skin vyber v nastaveni Wisbaru Advance - Desktop plugin.
Pro wisbar advance
Nakopirujte slozku osx_WA folder na pametovou napr. na pam. kartu. Spuste nastaveni wisbaru v nabidce programs/wisbar advance/wisbar advance settings… vyberte custom theme, kliknete na customize a zmacknete tlacitko import theme.. vyberte soubor osx_wa.skin ktery se nachazi ve zminenem adresari a potvrdte Ok.
Pro dialpad skin
Nakopirujte cab soubor do vaseho pocketpc, nainstalujte a pak restartujte zarizeni
stahnete rar soubory a rozbalte je treba na plochu
Tak tady to v rychlosti mas, snad uz si s tim ted poradis
Pro wisbar advance desktop
nakopirujte slozku osx_WAD folder do adresare Themes/desktop/
(root/Themes/Desktop/osx_wad/) a pak tenhle skin vyber v nastaveni Wisbaru Advance - Desktop plugin.
Pro wisbar advance
Nakopirujte slozku osx_WA folder na pametovou napr. na pam. kartu. Spuste nastaveni wisbaru v nabidce programs/wisbar advance/wisbar advance settings… vyberte custom theme, kliknete na customize a zmacknete tlacitko import theme.. vyberte soubor osx_wa.skin ktery se nachazi ve zminenem adresari a potvrdte Ok.
Pro dialpad skin
Nakopirujte cab soubor do vaseho pocketpc, nainstalujte a pak restartujte zarizeni
Ty ikonky a veskera grafika by mely byt v tom baliku pro WisBar Advance Desktop plugin. Takze ho musis mit ve WisBaru nainstalovany a aktivni, a pak uz jen vyberes cestu ke grafice.
Jinak tady najdes navod jak s WisBarem pracovat...
Jinak tady najdes navod jak s WisBarem pracovat...
já mám taky jenom rybu a potom tam mam pořád stejný položky na today jako předtím. bphužel tam stále nemám takové ikonky jako jsou v tom videu. zkoušel sem si s tím dneska večer hrát, ale jelikož mám toho asuse teprve týden, tak asi víte, jak to dopadlo. nějak sem na nic nepřišel. a to sem se koukal i do toho threadu s návodem. sem asi dřevoslav, ale ňjak to né a né rozchodit jako to je v tom videu. tak by se mi to líbilo. nevím co dělám špatně.
Jo aby si mohl vytvořit virtuální plochu a na ní libovolně hýbat s ikonama a grafikou, bude potřeba Desktop plugin (btw píšu to i v návodu). Soubory s grafikou si hoď kam chceš (třeba do /Program Files/Grafika. Potom vytvořít v Desktop pluginu nový objekty (zástupce, lišty...) a vybereš k nim grafiku z tý složky. Opět je to popsané v návodu
Tak bohužel. Sem asi fakt střevo, ale nepovedlo se mi to. Nejste někdo z okolí UL? Hihi. Nebo nemáte nějakou další radu? Díky. Tak já jsem si stáhnul i nějaký ty další soubory. Třeba když zmáčknu telefon, tak ten vypadá jako na tom videu. Ale spíš mám problém s tím, že na today mám to klasické rozložení, jako linku s kalendářem a podobně. Nějak nevim, kde přesně mám tohle vypnout, aby tam byla vidět jenom ta ryba a kam přesně nahrát ty soubory, aby tam byly jenom ty pěkný ikonky jako z iphonu, jako na videu. Když jsem zkoušel změnit třeba cestu k tý hlavní nabídce, tak sem tam měl pak jenom třeba nesmyslný čísla apod.
Projdi si podrobne nastaveni Desktop pluginu (podrz na plose stylus a dostanes se do Settings). Ikonky se nastavuji az v PPC (vse se ladi primo v zarizeni, z pc jen prekopirujes soubory). V nastaveni Desktop pluginu muzes i deaktivovat ty pluginy co se ti tam ted zobrazuji (i kdyz v zakladu je myslim skoro prazdna plocha s nekolika malo zastupci). Je proste potreba si s tim vyhrat a zkouset ruzny moznosti. Taky mi chvili trvalo nez jsem na to prisel.