iPhone pro Wisbar Advance (Desktop) skin

Vaše homescreeny, tipy na pěkná témata, rady, tipy, návody...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

iPhone pro Wisbar Advance (Desktop) skin

Post by Jiří Hrma »

Na XDA-Devu se objevil velice pekny iPhone skin pro Wisbar a Wisbar Advance Desktop (vcetne skinu pro DialPad)

Image Image

Navod na instalaci naleznete zde, stejne jako odkazy ke stazeni (Rapidshare)

Cela galerie k tomuto skinu je na flickru

Je to urcene pro QVGA zarizeni. Skin pro Wisbar funguje i na VGA (obsahuje highres soubory), dialpad ale bohuzel ne. Zkusim to resiznout, aby to bylo pouzitelne i na VGA (dialpad)
Kora
nováček
nováček

Post by Kora »

jak to téma mám nainstalovat , požívam TREO 750s WM 5 a zátím jsem úplnej nováček , tak prosím poraďte
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Vzdyt odkaz na navod mas v prvnim prispevku (a ta anglictina tam neni vubec slozita) :!:
Kora
nováček
nováček

Post by Kora »

Pro mně ,ale je složitá až moc :-(
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Pro instalaci:
stahnete rar soubory a rozbalte je treba na plochu
Tak tady to v rychlosti mas, snad uz si s tim ted poradis

Pro wisbar advance desktop
nakopirujte slozku osx_WAD folder do adresare Themes/desktop/
(root/Themes/Desktop/osx_wad/) a pak tenhle skin vyber v nastaveni Wisbaru Advance - Desktop plugin.

Pro wisbar advance
Nakopirujte slozku osx_WA folder na pametovou napr. na pam. kartu. Spuste nastaveni wisbaru v nabidce programs/wisbar advance/wisbar advance settings… vyberte custom theme, kliknete na customize a zmacknete tlacitko import theme.. vyberte soubor osx_wa.skin ktery se nachazi ve zminenem adresari a potvrdte Ok.

Pro dialpad skin
Nakopirujte cab soubor do vaseho pocketpc, nainstalujte a pak restartujte zarizeni
Maasha
nováček
nováček

Post by Maasha »

Zdravim. Předem se omlouvám za tento dotaz. Ale výše uvedené sem si nainstaloval, ale nějak tam prostě nemám takový ikonky jako na obrázku. Viděl sem i video na Asusu P525 a chtěl bych, aby můj Asus P535 vypadal taky tak. Nevíte jak to mám zprovoznit? Díky za odpověď a i za každou pomoc. :oops:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Ty ikonky a veskera grafika by mely byt v tom baliku pro WisBar Advance Desktop plugin. Takze ho musis mit ve WisBaru nainstalovany a aktivni, a pak uz jen vyberes cestu ke grafice.

Jinak tady najdes navod jak s WisBarem pracovat...
Sket
nováček
nováček
Zařízení: E-TEN Glofiish M750, Motorola MPx 220

Post by Sket »

Já jsem to zkoušel na mpxce a zobrazí to jenom tu rybu jako plochu. Hodiny ani nic jinýho se na displeji nezobrazí.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

sket: To bude tim, ze ty programy a grafika je pro Pocket PC (QVGA), a ne pro smarty. i kdyz grafika by z toho sla upravit a napasovat do nejakyho peknyho schematka.
Maasha
nováček
nováček

Post by Maasha »

já mám taky jenom rybu a potom tam mam pořád stejný položky na today jako předtím. bphužel tam stále nemám takové ikonky jako jsou v tom videu. zkoušel sem si s tím dneska večer hrát, ale jelikož mám toho asuse teprve týden, tak asi víte, jak to dopadlo. nějak sem na nic nepřišel. a to sem se koukal i do toho threadu s návodem. sem asi dřevoslav, ale ňjak to né a né rozchodit jako to je v tom videu. tak by se mi to líbilo. nevím co dělám špatně.
e-v@n
nováček
nováček

Post by e-v@n »

A mas nainstalovany Wisbar Advance Desktop?
Maasha
nováček
nováček

Post by Maasha »

To sem tam měl taky, ale nakonec sem to odebral. Takže to de přes to? A to se tam musejí ty ikonky někam nahrát? Nebo něco podobnýho?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Jo aby si mohl vytvořit virtuální plochu a na ní libovolně hýbat s ikonama a grafikou, bude potřeba Desktop plugin (btw píšu to i v návodu). Soubory s grafikou si hoď kam chceš (třeba do /Program Files/Grafika. Potom vytvořít v Desktop pluginu nový objekty (zástupce, lišty...) a vybereš k nim grafiku z tý složky. Opět je to popsané v návodu
Maasha
nováček
nováček

Post by Maasha »

Tak to jsem asi přehlédl nebo jsem to dost možná i nepochopil. Takže díky za rady. Du to ozkoušet.
Maasha
nováček
nováček

Post by Maasha »

Tak bohužel. Sem asi fakt střevo, ale nepovedlo se mi to. Nejste někdo z okolí UL? Hihi. Nebo nemáte nějakou další radu? Díky. Tak já jsem si stáhnul i nějaký ty další soubory. Třeba když zmáčknu telefon, tak ten vypadá jako na tom videu. Ale spíš mám problém s tím, že na today mám to klasické rozložení, jako linku s kalendářem a podobně. Nějak nevim, kde přesně mám tohle vypnout, aby tam byla vidět jenom ta ryba a kam přesně nahrát ty soubory, aby tam byly jenom ty pěkný ikonky jako z iphonu, jako na videu. Když jsem zkoušel změnit třeba cestu k tý hlavní nabídce, tak sem tam měl pak jenom třeba nesmyslný čísla apod. :oops:
Maasha
nováček
nováček

Post by Maasha »

Ty ikonky mám zaměňovat v PC nebo v samotném PPC? A jak se zbavím toho klasického rozložení v prostřední části today, jak tam sou ty linky se samotnejma prográmkama?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Projdi si podrobne nastaveni Desktop pluginu (podrz na plose stylus a dostanes se do Settings). Ikonky se nastavuji az v PPC (vse se ladi primo v zarizeni, z pc jen prekopirujes soubory). V nastaveni Desktop pluginu muzes i deaktivovat ty pluginy co se ti tam ted zobrazuji (i kdyz v zakladu je myslim skoro prazdna plocha s nekolika malo zastupci). Je proste potreba si s tim vyhrat a zkouset ruzny moznosti. Taky mi chvili trvalo nez jsem na to prisel.
Maasha
nováček
nováček

Post by Maasha »

Jojo, už sem na to nakonec přišel. Že mi to ale dalo zabrat. Díky za pomoc.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

parada! jsem rad ze to jede. postni screen nebo fotku jak to u tebe vypada :-)
Maasha
nováček
nováček

Post by Maasha »

Jejej, tak to opravdu nevim, jak se dělá. Ale vypadá to jako na tom videjku. Teda podobně, nějak sem nezprovoznil ten slide, ale to je taky jenom otázka času, aspoň myslim. A taky nemam v asusku nahrany ty programy, na který tam sou ty ikonky. Myslim ty doistalovaný prográmky.
Post Reply

Return to “Témátka a skiny”