HTC Radar - zatuhnutí
HTC Radar - zatuhnutí
Baterka telefonu HTC Radar je ukryta v hliníkovém těle. Není přístupná po odejmutí zadního krytu. Zajímalo by mě, jak řešit, když telefon zatuhne nebo bude nějaký problém? Nemůžu ani vytáhnout baterku jako u jiných telefonů? Jedině, že bych ho rozmontoval…:-(
Předem děkuji za případné rady.
Předem děkuji za případné rady.
-
- smartstar
- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
HTC Radar - zatuhnutí
Můžeš počkat, až se vybije
-
- moderátor
- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
HTC Radar - zatuhnutí
To som zvedavy ako sa to moze stat..este som nepocul o tom ze by WP zatuhol...ale neexistuje nieco podobne na restart ako u iPhonu alebo iPodu? Tie som uz zatuhnut videl :D
HTC Radar - zatuhnutí
Mě když zatuhne WP, tak akorat podrzim dlouho tlacitko pro vypnuti a telefon se vypne. Asi zalezi, jak moc to zatuhne.
-
- přispěvatel
- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
HTC Radar - zatuhnutí
To už sa Ti aj stalo??? Zatiaľ som sa nikde ani nedočítal, že by niekomu zamrzol phone s WP...Gater wrote:Mě když zatuhne WP, tak akorat podrzim dlouho tlacitko pro vypnuti a telefon se vypne. Asi zalezi, jak moc to zatuhne.
HTC Radar - zatuhnutí
To sa ti už stalo alebo to je preventívna otázka ?
používam dva mobily wp7 omniu a mozart cca 7 mesiacov ale ani jeden ešte nezatuhol a čo sledujem naše a zahraničné fóra tak pravdepodobnosť že zamrzne (zatuhne) alebo je nutné vybrať baterku je veľmi veľmi veľmi malá
baterku som potreboval vybrať len keď mi neúspešne prebehlo nahratie neoficiálnej rom (akurát vypadol prúd ) a pomohlo vybratie batérie a nahrať znova Romku
používam dva mobily wp7 omniu a mozart cca 7 mesiacov ale ani jeden ešte nezatuhol a čo sledujem naše a zahraničné fóra tak pravdepodobnosť že zamrzne (zatuhne) alebo je nutné vybrať baterku je veľmi veľmi veľmi malá
baterku som potreboval vybrať len keď mi neúspešne prebehlo nahratie neoficiálnej rom (akurát vypadol prúd ) a pomohlo vybratie batérie a nahrať znova Romku
-
- smartmaniak
- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
HTC Radar - zatuhnutí
Mně již HTC Radar jednou zatuhnul, píši o tom na jiném místě. Baterka sice vyndat nejde, ale jde odpojit. Stačí vysunout víčko pro SIM kartu. A dodávám, že to pomohlo.
HTC Radar - zatuhnutí
Otázka: Fungujú Vám Zprávy v HTC Hub? Už druhý týždeň neidú pripojiť. Predpokladám, že problém je v aktuálnej verzii HTC Hub. Prajem pekný deň.
-
- smartmaniak
HTC Radar - zatuhnutí
OT 1: Já zprávy v této aplikaci nesleduji, nevím, jak mají fungovat, nicméně tam nějaké mám. Nerozumím tomu, jak píšeš, že nekdou připojit. Jak se to projevuje?
OT 2: Tvůj post zjevně nepatří do tohoto tématu.
OT 2: Tvůj post zjevně nepatří do tohoto tématu.
HTC Radar - zatuhnutí
Správy sa pripojujú tj. pridáva sa zdroj z webu. Vyhladáš zdroj a pripojíš. Dajú sa pridať predvolené a môžeš si vyhladať vlastné. Vyhladávač funguje t.j. nájde stránku, ale nenačíta obsah. Doteraz to fungovalo o.k. Od aktualizácie HTC HUB ani nanačíta obsah. Prípadne si to vyskúšaj, a daj vedieť. Asi tak.
HTC Radar - zatuhnutí
Hej, stalo. Ale s nejvetsi pravdepodobnosti za to mohla spatna sd karta.streethawk wrote:To už sa Ti aj stalo??? Zatiaľ som sa nikde ani nedočítal, že by niekomu zamrzol phone s WP...Gater wrote:Mě když zatuhne WP, tak akorat podrzim dlouho tlacitko pro vypnuti a telefon se vypne. Asi zalezi, jak moc to zatuhne.
-
- smartmaniak
HTC Radar - zatuhnutí
OT: Tutok: K těm zprávám: vybral jsem z nabídky Přidat (+) položku World Weather, zvolil msnbc.com: Weather a načetly se mi zprávy poslední ze včerejška "Obama OKs disaster aid to tornado..."., takže podle mě to funguje.
HTC Radar - zatuhnutí
Vďaka za info. Mne to proste nenačíta obsah vybraného zdroja. Asi to bude prvou cenzúrou víťaza volieb. Snáď to nejak prebúram. Pekný deň,
- CreAtive_34
- přispěvatel
- Zařízení: HTC Radar
HTC Radar - zatuhnutí
Když Ti zatuhne radar, sundej kryt simky - to ho vypne
-
- smartmaniak
HTC Radar - zatuhnutí
Kdyby sis řádně pročetl vlákno, věděl bys, že o několik příspěvků zpět o tom píšu.
-
- stálý přispěvatel
- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
HTC Radar - zatuhnutí
Mne sa dnes na chvíľu "zbláznila" klávesnica na HTC Titan. Jednoducho akoby bola nejako posunutá - keď som stlačil znak backspace tak sa mi zobrazil znak "l". Keď som chcel odoslať správu, tak mi vyšla ponuka smajlíkov.
Tak som vypol telefón, vybral na chvíľu baterku a už je ok...
Ale myslím, že raz sa mi už stalo, že mi WM stuhol...
Tak som vypol telefón, vybral na chvíľu baterku a už je ok...
Ale myslím, že raz sa mi už stalo, že mi WM stuhol...
-
- smartmaniak
HTC Radar - zatuhnutí
Zde http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 80#p239780" onclick="window.open(this.href);return false; v příspěvku z 9. ledna popisuji, jak mi zatuhnul Radar.