výdrž baterie wp7
výdrž baterie wp7
ahojte dá se prosím nějak celkově shrnout jaká je výdrž telefonu na jedno nabití s WP7 oproti třeba androidu nebo bady ? děkuji předem za info
výdrž baterie wp7
Tohle je přesně to, co hledáš http://www.anandtech.com/show/3982/wind ... -review/28" onclick="window.open(this.href);return false;
výdrž baterie wp7
no na to ze wp7 toho i po aktualizaci mango moc jeste porad neumi a nejsou to ani dvoujadra ( myslim tim ohledne baterky ) tak ta vydrz je hooodne bidna --- no jedna vec jsou tabulky na netu ale snad v realu to neni tak zle
výdrž baterie wp7
S TMASKA bych se hádal, ale .....
Měl jsem Desireho s Androidem, Xperii X10 s Androidem, Trphy s WP7 (NoDo i Mango). Všechny umějí to stejné (krom NoDO), jen jinak a všechny vydrží 1 den. Záleží jak telefon používáš.
Jak jsem psal v jiném příspěvku. Mám nastavený vysoký kontrast, stále spuštěný BT a wifi, jsem připojený přes exchange na WindowsLive, na twitter a facebook, počasí a telefon my vydrží bezpečně 24hod. Nehraju hry, serfuju jen omezeně. Zabiják baterky je navigace.
Rozdíl mezi WP7 NoDo s Androidem vs WP7 Mango je ten, že na srandičky jako je twitter, facebook, různý maily apod nepotřebuješ v Mangu další a další aplikace, ale vše je zakomponované přímo v systému.
Měl jsem Desireho s Androidem, Xperii X10 s Androidem, Trphy s WP7 (NoDo i Mango). Všechny umějí to stejné (krom NoDO), jen jinak a všechny vydrží 1 den. Záleží jak telefon používáš.
Jak jsem psal v jiném příspěvku. Mám nastavený vysoký kontrast, stále spuštěný BT a wifi, jsem připojený přes exchange na WindowsLive, na twitter a facebook, počasí a telefon my vydrží bezpečně 24hod. Nehraju hry, serfuju jen omezeně. Zabiják baterky je navigace.
Rozdíl mezi WP7 NoDo s Androidem vs WP7 Mango je ten, že na srandičky jako je twitter, facebook, různý maily apod nepotřebuješ v Mangu další a další aplikace, ale vše je zakomponované přímo v systému.
výdrž baterie wp7
taky se nijak nehadam , na tu baterku spis bada , blackberry nebo symbian , jsme ale na foru wp7 tak mi neda se nezeptat nekoho kdo wp7 opravdu ma jak vidim v profilu a to na 2 veci.
1 -- je wp7 opravdu tak rychly jak se pise mluvi nebo jsou i ruzna videa ( oproti treba konkurenci ) ?
2 --- setkal ses nekdy s nejakym zasekem , restartem nebo tak neco ?
dekuji za info i treba jiny prispivatelum do fora
1 -- je wp7 opravdu tak rychly jak se pise mluvi nebo jsou i ruzna videa ( oproti treba konkurenci ) ?
2 --- setkal ses nekdy s nejakym zasekem , restartem nebo tak neco ?
dekuji za info i treba jiny prispivatelum do fora
-
- smartstar
- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
výdrž baterie wp7
Ano, samotný systém už nemůže být o moc rychlejší. Všechno prostě reaguje okamžitě.
Ano, vyloženě zásek ne, ale některé aplikace občas zlobí a systém je nutné restartovat. Některé aplikace (hry zejména) občas spadnou. Systém jako takový mi ale myslím ještě nezlobil.
Ano, vyloženě zásek ne, ale některé aplikace občas zlobí a systém je nutné restartovat. Některé aplikace (hry zejména) občas spadnou. Systém jako takový mi ale myslím ještě nezlobil.
výdrž baterie wp7
ps ale predpokladam ze nemluvis jeste o magu ale pred mangem jo ?
výdrž baterie wp7
Obecně ve WP7 se mi ještě nestalo, že bych potřeboval restart (hry moc nehraju). Systém jako takový je rychlý, plynulý, bez jakýchkoliv škobrtnutí. Mango je očividně ještě rychlejší a odladěnější než NoDo. Pomalejší jsou samozřejmě aplikace závislé na stažení dat z webu či synchronizaci. Takže když najedeš na People Hub a máš tam jako já synchronizaci s twittrem a facebookem a LiveMesengerem, tak se ti část Hubu načítá trošku pomaleji, ale na vlastní kontakty to nemá vliv. To samé platí o hubech s fotkama a videama. Co je v mobilu maká rychle. V telefonu mám vpodstatě jen hudbu, ale třeba fotky apod mám na facebooku a další data na Skydrive, takže když se dostanu někde mimo Prahu, je načítání pomalejší. Ale otevírání fotek, spoštění videí a jiné náročnější aplikace z mobilu fungují svižně.