Ovládání hudby z DHD

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Odpovědět
risa1978
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: ned bře 20, 2011 9:10
Zařízení: Galaxy Note
Bydliště: kolem Brna

Ovládání hudby z DHD

Příspěvek od risa1978 »

Ahoj všichni, jako štastý majitel DHD po přechodu s SGS řeším jednu věc. Při sportu potřebuji ovládat hudbu co mi přehrává DHD do sluchátek. Přiložená sluchátka jednak hrají mizerně, a jednak na ovladači chybí ovládání hlasitosti. Když sem to zkoušel s Bluetooth stereo headsetem, tak ovládání hudby i hlasitodti sice funguje, ale zase nefunguje to HTC vylepšení SRS pro hudbu a tak kvalita přehrávání taky nic moc. Chci se zeptat zda někdo neví o adaptéru z 3,5mm jacku nebo micro usb, do kterého by šli připojit moje sluchátka, a zároveň na něm bylo ovládání hlasitosti, posuv hudby zpet a vpřed, případně mikrofon a tlačítko pro hovor. Kdysy sem míval HTC Touchpro2, a na něj takový adapter dělá přímo htc, ten má však konektor miniUsb: http://www.aaamobil.cz/htc-rc-w100-drat ... cke-baleni" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to pro mne obrovský problém, protože su zvyklej takto telefon využívat cca 3hodiny denně. Ovládání přímo na telefonu je nepraktické, protože při jízdě na kole je telefon v batohu.
igracek2
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon úno 02, 2009 12:25
Zařízení: HTC Wizard, WM 6.0; HTC Desire HD, Android 2.2.1

Ovládání hudby z DHD

Příspěvek od igracek2 »

Přidám se k dotazu, taky hledám něco podobného. Vylepšení zvuku nepotřebuji (podobné kravinky ho podle mě spíš zhoršují), ale mám kvalitní sluchátka, která bych rád dálkově ovládal a mohl používat i k telefonování...

Nedělalo se to ovládání, které uvádí risa1978 i v jack provedení? Mám pocit, že jsem ho někde takto viděl. Potom je však otázka, jestli by spolupracovaly ovládací prvky s telefonem :smt017 Nikdo nemáte zkušenost?
Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Re: Ovládání hudby z DHD

Příspěvek od Pistolník »

Není to přímo odpověď, ale když použiješ přehrávač Power AMP, tak půjde do bluetooth i SRS a podobné vylepšeninky včetně vynikajícího equalizeru.
kubakrizka
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv črc 07, 2011 21:13
Zařízení: HTC Desire HD/Android 2.3.3

Ovládání hudby z DHD

Příspěvek od kubakrizka »

no pozor ! AMP mám placenou verzy a ekvalizér ano ale přes bluetooth se SRS a DBM nepřenese (osobně vyzkoušeno) a jaký kravinky ? SRS hudbu vylepší o 250% + přes AMP si nastavíš úroveň basů a výšek podle libosti :)
Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů