Jedna s novinem v fw 4.1 je pridani i app Game Center, ktera vam umoznuje sdilet vase vysledky a vasimi prateli u her ktera game center podporuje, v soucastne dobe podporuje Game Center treba klasika Flight Control, Real Racing a treba hodne oblibena Fruit Ninja, ktera v poslednim updatu nabidla krome moznosti sdileni vysledku i moznost multiplayer a hrat s vasimi prateli proti sobe
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U7J8hR4dI08[/youtube]
Vasim ukolem je sekat pouze ovoce vasi barvy, za rozsehnuti ovoce protihrace se vam body otecitaji.
Takze pokud by mel nekdo zajem moje ID - Barberry.pha , Hry Fruit Ninja a Flying control, ale uvazuji i o Real Racing
Pokud by nekdo s modu chtel udelat bleskovku o tomto tema nezlobil bych se a pripadny topic s id uzivatelu a pripadnymi hrami
GAME CENTER - pojďte si zahrát online
-
- smartstar
- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
GAME CENTER - pojde si online zahrat :)
Já stále čekám na JB iOS 4.1 na iPhone 4, takže zatím jedu na 4.0.1... ale pak dám rád match v Real Racing nebo Flight Control
-
- smartstar
- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
No co jsem cetl tak real racing nepodporuje multiplayer takze asi nejdou zatim sobouje proti sobe, jak je to u flight control nevim ale fruit ninja boziiiii, hrat proti nekomu je dalelo zabavnejsi nez prekonavat sam sebe ;) dneska dopo jsem to zkousel a vecer pritelkyni nahravam os4.1 a budeme hrat proti sobe :p
Jinak uz jsi zkousel Jirko face time?
Jinak uz jsi zkousel Jirko face time?
-
- nováček
- Zařízení: iPhone5 16GB, iPadMini 16GB
GAME CENTER - vaše přezdívky
Tak mě napadlo založit topic kde by jste psali vaše přezdívky na Game Centeru a stala se tak větší komunita českých hráčů
Třeba začnu....
...
Radiiimek
Tak pojďte přispívat a rozšířime naši komunitu!!!!
\\ Výborný nápad, akorát nevidím důvod zakládat další téma když už tu jedno podobné je. Vlákna sloučena. Farokh.
Třeba začnu....
...
Radiiimek
Tak pojďte přispívat a rozšířime naši komunitu!!!!
\\ Výborný nápad, akorát nevidím důvod zakládat další téma když už tu jedno podobné je. Vlákna sloučena. Farokh.
já jsem na GameCenter pod přezdívkou "jerrryCZ".
-
- stálý přispěvatel
- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3
ja jsem guliii
a mam air control, real racing, multipong, time geeks... proste tu klasiku
a mam air control, real racing, multipong, time geeks... proste tu klasiku
GAME CENTER - pojďte si zahrát online
ID: dwbmb
Angry Birds HD, Cut the Rope HD, Flight Control HD, PvZ HD, Multipong HD, iBomber defense
Angry Birds HD, Cut the Rope HD, Flight Control HD, PvZ HD, Multipong HD, iBomber defense