Doporucte app na iphone bez netu a na prehravani
Doporucte mi nejake vyborne aplikace bez nutnosti byt s nimi na 100% online na cokoliv
doporucte take alternativni prehravac na hudbu a video (jestli existuje)
mam iphone 2G JAILBRAKE, jak mam udelat multitasking (pry na to existuje neco) dekuji mockrat
doporucte take alternativni prehravac na hudbu a video (jestli existuje)
mam iphone 2G JAILBRAKE, jak mam udelat multitasking (pry na to existuje neco) dekuji mockrat
-
- smartstar
- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Aplikace konkretne na co? No myslim ze ipod co je v iphonu je dostacujici ;)
na cokoliv autoatlas, mapy, cokoliv na co je pouzivate jen neni potreba byt neustale pripojeny k netu (aplikace obsahuje vse v sobe, resp muzu naplanovat cestu napr na mape a pak stahnout a bude to moct prohlizet ofline)
-
- smartstar
Na ten mt existuji ma cydii aplikace ale nevim nakolik yo na 2g pobezi, co se tyka tech mam tak mam stahnutou navigaci ndrive a jinak vsechny ostatni mapy stahuji polohu pres net, pokud si nekoupis nejakou placenou verzi kde si muzes nejakou cast ulozit a pak ofline prohlizet, pouzivam gps motionx lite ale tam nevim jestli je to mozny.
Prijde mi ze pouzivat iphone bez moznosti pripojeni k netu kdykoliv ja polovicni, skoro vsechny app co mam krome her pouzivaji pripojeni k netu
Prijde mi ze pouzivat iphone bez moznosti pripojeni k netu kdykoliv ja polovicni, skoro vsechny app co mam krome her pouzivaji pripojeni k netu
to ja si moc dobre uvedomuju ale tam kde jsem neni net 3G ani pres wifi, jinak ale na turistiku jakou doporucujes aplikaci ? a kde si ji popripadne mohu stahnout
- p.a.Ť.o
- smartmaniak
- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Iphone je mj. multimedialni zarizeni a mit jej bez netu je jako nemit jednu ruku
co se tyka turistickych map- zadne nejsou, sem tam se daji pouzit navigacni aplikace nebo google mapy. a vse sezenes a stahnes na appstore!
co se tyka turistickych map- zadne nejsou, sem tam se daji pouzit navigacni aplikace nebo google mapy. a vse sezenes a stahnes na appstore!
-
- smartstar
Ja 3g mam vypnute a frcim v pohode pres edge, wifi mam doma kdyz potrebuji stahnout neco vetsiho.
Jinak zkus gps motionx kterou najdes na appstoru, ja ji pouzivam ke zjisteni gps signalu takze mi staci lite verze, u ty placeny by mela jit i naplanovat cesta, jinak ve meste klasika google map a do auta ndrive tedka jenom nevim jestli uz ma 2g gps
Edit: no jelikoz 2g nema gps mas omezeny moznosti, zkus se podivat tady na ten odkaz: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=119&t=19850" onclick="window.open(this.href);return false;
Pripadne si s cydie koupit program rogygps a pomoci jeho pak muzes sparovat 2g s externim gps modulem a pouzivat pak treba nejakou offline navigaci popripadne nejaky mapy pokud se ti podari nejaky offline sehnat.
Jinak zkus gps motionx kterou najdes na appstoru, ja ji pouzivam ke zjisteni gps signalu takze mi staci lite verze, u ty placeny by mela jit i naplanovat cesta, jinak ve meste klasika google map a do auta ndrive tedka jenom nevim jestli uz ma 2g gps
Edit: no jelikoz 2g nema gps mas omezeny moznosti, zkus se podivat tady na ten odkaz: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=119&t=19850" onclick="window.open(this.href);return false;
Pripadne si s cydie koupit program rogygps a pomoci jeho pak muzes sparovat 2g s externim gps modulem a pouzivat pak treba nejakou offline navigaci popripadne nejaky mapy pokud se ti podari nejaky offline sehnat.
diky moc, iphone 2G nema gps ale ma GSM-triangulaci, navigaci jsem v nem nemel asi by teda ale mela fungovat i tak (akorat poloha bude urcena s vetsi chybou, ve meste asi nekolik metru- desitek metru)
netusil jsem ze jde sparovat externi gps s iphonem hned to zkusim (mam uvnitr sw 3.0) vzdycky kdyz jsem se ptal na zive.cz tak mi neporadil, nicmene ma bluetooth atd takze jsem tusil ze to nejak jde, jinak umi s takto externim modulem bez potizi pracovat navigace ? napr NAVIGON atd ? (asi by mel)
jeste se zeptam co s vydrzi,ja si nemohu stezovat, nicmene se rika ze iphone 3 G vydrzi uplne stejne a 3 GS snad jeste dokonce mene
netusil jsem ze jde sparovat externi gps s iphonem hned to zkusim (mam uvnitr sw 3.0) vzdycky kdyz jsem se ptal na zive.cz tak mi neporadil, nicmene ma bluetooth atd takze jsem tusil ze to nejak jde, jinak umi s takto externim modulem bez potizi pracovat navigace ? napr NAVIGON atd ? (asi by mel)
jeste se zeptam co s vydrzi,ja si nemohu stezovat, nicmene se rika ze iphone 3 G vydrzi uplne stejne a 3 GS snad jeste dokonce mene
-
- smartstar
No vice o te gps se podivej tady: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f= ... t=Rogy+gps" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslim ze ti to pomuze vsechno zodpovedet ;)
Uvazoval jsem o tom sam protoze mi gps u 3gs fw 3.1.3 docela blbnula ale prehranim na os4 gm mi problem zmizel a beha tedka bez problemu.
Jinak s vydrzi jsem natom asi s 6 hodinami vyuzivani, hlavne internet bud pres edge nebo wifi, hodka ipod,nejaky hry, nejaky volani, minimum sms, takzemto tak odpovida pouziti jelikoz net zere nejvice Takze tak dva dny max spise den a pul nez nabijim.
Ale kdyz spustim angry birds tak za tri hodky hrani jde iphone znovu na nabijecku )
Myslim ze ti to pomuze vsechno zodpovedet ;)
Uvazoval jsem o tom sam protoze mi gps u 3gs fw 3.1.3 docela blbnula ale prehranim na os4 gm mi problem zmizel a beha tedka bez problemu.
Jinak s vydrzi jsem natom asi s 6 hodinami vyuzivani, hlavne internet bud pres edge nebo wifi, hodka ipod,nejaky hry, nejaky volani, minimum sms, takzemto tak odpovida pouziti jelikoz net zere nejvice Takze tak dva dny max spise den a pul nez nabijim.
Ale kdyz spustim angry birds tak za tri hodky hrani jde iphone znovu na nabijecku )
jeste jsem se chtel zeptat par aplikace mi nefunguje tusim ze to je kvuli tomu ze jsou napsane pro sw generace 1 nebo 2 a v iphone mam firware 3.0.0 sel by nejak jednoduse provest downgrade na verzi 2 ?
-- doplnění předchozího příspěvku (pát čer 25, 2010 19:04) --
DOPORUCTE MI NEJAKY CESKO ANGLIKCKY SLOVNIK
-- doplnění předchozího příspěvku (pát čer 25, 2010 19:04) --
DOPORUCTE MI NEJAKY CESKO ANGLIKCKY SLOVNIK