Konecne pristupny iTunes Store primo s iphonu

Diskuze o zajímavých programech a nástrojích pro iOS (iPad/iPhone)
Post Reply
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

Tak uz konecne i v cr v sk funguje v iphonu itunes store(zatim se vzdy objevila hlaska ze tato zeme nepodporuje itunes ucet) sice neobsahuje ke stazeni hudbu a filmy ale je tam dost podcasts ktery jsou bez problemu stahnout a prehrat v ipodu,sekce podcasts
jsou tam videa ruznych poradu, trailery, treba 30 dilu serialu Happy tree friends :)
v music je moznost si stahnout ruzne tanecni sety, rozhlasove porady, napr. best od ranni show evropy 2 a dalsi veci
vsechno je zadarmo, bohuzel nejdou stahovat alba umelcu ani fimy,ktery by byly placeny(tak nevim jestli je problem kvuli tomu placeni ale apps nejsou problem tak nevim) ale tady toto je myslim taky supr vec ze uz jde, pres wifi behem chvilky stahnuty set a clovek muze vyrazit a poslouchat :)

tip jsem objevil na http://www.jablickar.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

pokud by nektery s moderatoru s toho chtel udelat bleskovku tak bych byl rad :) myslim ze je to docela zajimava vec pro CR
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

I když nemám iPhone, tak mě to těší. Padl další důvod proč si zakládat EN účet. :)
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

no pokud clovek chce si stahnout nejaky alba konkretnich umelci tak US ucet stejne potrebuje,ikdyz nevim jak to u neho je s placenim cz kartama, tady jsou vlastne jenom free veci ktery se daji sehnat asi i na netu ale kdyz je takhle clovek muze mit rovnou v iphonu pres wifi je behem chvile stahnout tak mi to prijde jako supr.
hlavne v ipodu pak v podcasts kdyz se vybere dana skladba nebo video tak je moznost pridani dalsich dalsi se otevre primo dana slozka v itunes a nemusi se to hledat :)
a ty happy tree friends me vazne bavi :) nemel jsem moznost to videt poradne kdyz to davali na ocku takze se tedka u toho bavim :)

Tak jsem si akorat s itunes stahl keynote steva jobse, sicel to melo 1.3 gb ale za 15 minut stazene a uz si to i prohlidl, je to pohodicka a vse s phounu :)
weth
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 5S 16GiB 7.X

Post by weth »

Vyborna vec. Od rana stahuju pres iTunes U jednu prednasku za druhou.

Jinak tohle je, podle me, jasny signal, ze se je mozne ocekavat prodej hudby a filmu i u nas.. Treba se dockame na tradicnim iPod eventu v zari:).

Zhruba pred rokem a nejakymi drobnymi se objevil na Mujmacu clanek o tom, ze Apple jednal se zastupci Evropske komise o moznem prodeji obsahu v Evrope. Jednani pry vypadala velmi dobre, nicmene se po vysledku nejak slehla zem.. Ze bychom se konecne dockali a mohli nakoupit mp3 a filmy i z ceskeho uctu? Nebylo by to spatne.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Je sice výborná zpráva, že se to konečně trochu hnulo a že je tam také nějaký obsah zaměřený na Česko, ale s tím omezením na free obsah je to stejně hodně bledé a myslím, že se zahraničním účtem je to pořád mnohem lepší, protože můžete kupovat i placený obsah a že je ho tam požehnaně. Sehnal jsem tam track, který jsem nemohl jinak najít ani po půl hodině googlení.
weth
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 5S 16GiB 7.X

Post by weth »

No jasne, zatim to neni nic moc, ale alespon je to jasna ukazka toho, ze se neco deje a ze se placeneho obsahu (mozna nekdy:)) dockame.
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

No ja se stejne obavam ze ty interprety co poslpucham nesezenu ani na placenym itunes :) takze mi vyhovuji ty free sety ruznych stylu ;) a vyhoda je ze pres wifi si to muzu stahnout aniz bych pouzil pc :)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

No ja se stejne obavam ze ty interprety co poslpucham nesezenu ani na placenym itunes
Třeba? :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

barberry.pha: Dobrá zpráva, napíšu to do bleskovek. Třeba je to takový "předvoj" toho, že se časem dočkáme zpřístupnění placeného iTunes v ČR :) Nemohl bys mi sem pls hodit screen z iTunes Store v iPhonu, ať to můžu použít jako ilustraci.
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

Zitra se dopo o to pokusim, pokud bude mit nekdo moznost udelat to drive at to tady vlozi ;) at jirka muze udelat tu bleskovku
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Já začínám nabývat dojmu, že nejdou kupovat placené aplikace do IPhone v ČR. To, ale není pravda. Pomocí platební karty lze aplikace nakupovat.
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

jde nakupovat v appstore ... ale itunes s hudbou,filmy atd bohuzel u nas nesel, a tedka jde ale pouze veci co jsou free, takze se uvidi zdali to tady casem i uvolni nebo budeme odkazani jenom tady na tu free verzi
Post Reply

Return to “iOS aplikace”