kopírovanie a úprava kontaktov v PC

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Odpovědět
niobamed
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát bře 19, 2010 22:47
Zařízení: HTC Touch Cruise Polaris

kopírovanie a úprava kontaktov v PC

Příspěvek od niobamed »

1/ kúpila som si HTC Touch Cruise Polaris a nejak sa snažím v tom zorientovať. Na úvod by som si chcel urobiť zálohu kontaktov v pc, keby nieco pokazim :) ako si mozem skopirovat kontakty zo HTC (mam ich na SIMke) do PC, kde by som ich nasledne upravila a potom znova poslala do HTC?

2/ A keby si nahram tie kontakty do pc, viem ich dat naspat na simku, aj keby mi povedzme ukradli HTC prostrednictvo mobilu?

3/ ked si xcem priradit ku kontaktom fotku / zvonenie - musim kontakt nahrat do pamate HTC, ale potom sa mi v kontaktoch zobrazi 2x. Dalo by sa to sice vyriesit zmazanim udajov zo simky, ale zas ked ju budem xciet dat do ineho telefonu, nebudem mat ziadne kontakty.
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pát bře 20, 2009 22:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2

kopírovanie a úprava kontaktov v PC

Příspěvek od ospaly_muflon »

Nejprve kontakty přes Správce SIM překopírovat do aplikace "Kontakty" v zařízení, následně provést buď synchronizaci do PC (Outlook) přes Active Sync anebo WMDC nebo případně lze zálohovat kontakty přímo do souboru pomocí programu PIM Backup. Kontakty na SIM mohou obsahovat jen číslo a délkou omezené jméno, fotografie musí být vždy u kontaktů uložených přímo v zařízení. Skrytí duplicitních kontaktů (tzn. na SIM i v telefonu) má mnoho řešení. Obecně: nevyplatí se udržovat kontakty na SIM, není-li k tomu nějaký zasadní důvod. Po pravidelné záloze je lze vždy do přístroje obnovit z PC z Outlooku anebo z datového souboru (ten lze uchovávat na paměťové kartě nebo opět v PC, na flashdisku apod.)
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti