Geobeagle - Něco pro kačery :)

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Odpovědět
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Geobeagle - Něco pro kačery :)

Příspěvek od Luboš Klicpouch »

Pokud rádi hrajete hru Geocaching, o které bylo něco napsáno ZDE a máte přístroj se systémem Android, exisuje na marketu aplikace Geobeagle.
Nutnost, je mít nainstalovanou aplikaci Radar, která se nespouští sama, ale Geobeagle jí využívá.

Jak na to?

1: Nainstalujte Geobeagle

Obrázek

Odkaz

2: Nainstalujte Radar

Obrázek

Odkaz

3: Spusťte Geobeagle
4: Nahoře jsou informace o stavu GPS a stupně
5: Po kliknutí na odkazy ve spodní části okna se otevře Browser. Na výběr je geocaching.com, AtlasQuest.com a opencaching. Nejlepší je samozdřejmě klasický geocaching.com
6: Pokud máte zapnutou GPSku, nebo povoleno určování polohy přes síť, tak po kliknutí na daný odkaz vás Browser přesměruje na stránku s keškama, které jsou ve Vašem okolí.
7: Je potřeba stáhnout u kešky, na kterou se chystáte LOC soubor, což se mě osobně ale přes Browser nepovedlo (vždy se stáhl nějaký cache_list.aspx, takže doporučuji si vytipovanou kešku prohlédnout v PC, LOC soubor stáhnout a umístit na kartu do složky download - Z té potom umí Geobeagle importovat LOC soubory.
8: V hlavník okně stiskněte MENU (HW tlačítko) a vyberte jedinou možnost: Cache list a poté MENU a Sync /sdcard/dowloads - A naiportují se LOC soubory.
9: Pak už jdete pro kešku a na radaru vidíte, jak jste daleko a jakým směrem jít.

V programu se dá i logovat, přes system TextMarks (SMSky), ale ten asi u nás nefunguje, protože po odeslání SMSky mě telefon řekl, že odeslat nejde, takže loguji kešky vždy přes PC (nebo Browser)
Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů