Wi-Fi profily?

Procesor, grafický akcelerátor, Wi-Fi, fotoaparát, správa paměti, GPS navigace...
Post Reply
Jerry
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch HD

Wi-Fi profily?

Post by Jerry »

Omlouvám se, jestli pokládám hloupou tázku, ale zatím jsem na to nepřišel.Upozorňuji, že poslední mobil, který jsem měl byla Nokia 6233, takže úplný začátečník.
Jde definovat nějaké wi-fi profily, aby můj mobil poznal, že když je pomocí wi-fi připojen k síti, kterou mám doma, tak musí použít nastavení s dhcp, kdežto když se připojím u kamaráda k jiné síti, tak tam automaticky doplní jiné nastavení, (ip adresa, maska , brána,dns)?
Příjde mi totiž velmi nepraktické, po každé přepisovat ten profil The Internet.
A další otázečka. Na Nokii jsem si zvykl dělit lidi do různých skupin a podle toho mi vyzváněl telefón. Je to sice blbůstka, ale člověk hned věděl, jestli mu volá manželka, dítě, nebo zákazník.
A poslední.Zkoušeli jste tu vzdálenou plochu, která je přímo v HD. Mě se to docela líbilo, do té doby, něž jsem zjistil, že ve fullscreenu nelze použít klávesnice a že, když si otevřu visual studio 6, tak jsem se nedostal na kód třídy, prostě mi to ořezalo kraje a roztáhlo monitor. Když jsem se pak připojil k PC, tak tam bylo šílené rozlišení a monitor byl v nějakém divném stavu(jak když připojím TV k PC a obraz se nevleze na televizi)
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

WI-fi Profily?

Post by spermosh »

odpovim jen na prostredni otazku a to jen z casti, to jsem tez resil totiz a vyresil pomoci jineho Contact manageru, konkretne Sunnysoft - nevim, zda to jde v tom nativnim. Sunnysoft kontakty ale umi jen rozdelit do skupin, uz jsem nikde nenasel, jak ty jednotlive skupiny upravit, nebo jim alespon dat ruzne vyzvaneni - takze sice u kontaktu vidim, v jake je skupine, ale podle vyzvaneni to nepoznam. Sunnysoft CM jeste umi priradit ruznym kontaktum (jednotlive!) ruzne typy vyzvaneni, ale to by v tvem pripade asi bylo docela pracne
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

WI-fi Profily?

Post by IkE Blaster »

Tak jedine, co me napada je program WiFi profiles

http://blog.renestein.net/Wifi+Profily+Verze+004.aspx
Jerry
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch HD

Wi-Fi profily?

Post by Jerry »

Diky moc. wifi profily to řeší opravdu dobře. Tak teď ještě ty kontakty. Mám na zkoušku již zmiňované contacts od Sunnysoftu, ale chybí mi tam ty skupiny a jejich identifikace.Není to prostě to co bych přesně chtěl.
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Wi-Fi profily?

Post by spermosh »

neni no,vsak jsem rikal,ze to je jen castecne reseni,tez by me zajimalo,kdyby nekdo prisel na neco jineho
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Wi-Fi profily?

Post by SirTom »

pracné řešení je ručně nastavit konkrétní zvonění, ke každému kontaktu ve skupině stejné.
ale jinak bych taky ocenil tip na aplikaci která by toto řešila ala telefony
Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Wi-Fi profily?

Post by Lutri »

Chlapy, možná by mohlo pomoct toto s těma skupinama a zvoněním, ale netestoval jsem to! :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=328560
Post Reply

Return to “Hardware a výkon”