HTC 8S s Windows Phone 8: Rady, tipy, diskuze
myslel jsem si to
-
- nováček
- Zařízení: HTC HD2, HTC Sensation XE, HTC Windows Phone 8S
To je zvláštní, že se ti tato verze aktualizovala až nyní. Já mám tuto verzi po koupi a to je od prosince.Sonny wrote:mam tam ted: 8.0.10211.204, FW 1030.54.10403.411 ale portico uz sem tam mel...
A složka Other mi zabírá 535MB. A je plus/mínus statická.
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Takze je jasne ,ze to bylo Portico jak jsem psal a Sonny to popletl,ze ho mel uz predtim.
tak to potom moc nechapu, tady se pise: PORTICO - Další oprava se týká zrušení odpojování od WiFi sítě v případě, že vypnete displej. Vylepšení se dočkaly také textové zprávy, nově zde přibyla složka pro Rozepsané, možnost označení všech konverzací ve složce (pro rychlejší mazání) a odmítnutí hovoru s odesláním informační zprávy.
ale tohle vsechno jsem jiz mel predtim, vlastne hned od koupi telefonu...tak nevim co se me teda predevcirem aktualizovalo....
ale tohle vsechno jsem jiz mel predtim, vlastne hned od koupi telefonu...tak nevim co se me teda predevcirem aktualizovalo....
- mimonaut
- smartmaniak
- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Taktak, tohle popletl Jirka, htc měli portico už při prodeji. Byla to jen nějaká drobná aktualizace fw od výrobce.
Ahoj mám problém s wifi. Telefon se mi vrátil z reklamce , mám tam nejnovější aktualizaci a když vypnu display tak se mi vypne wifi. Nevíte, kde se dá nastavit, aby se wifi nevypínala ??
nastaveni-wifi-upresnit... a tam uz to uvidis
Zdravím, mám 8x a chci sdílet mobilní net s PC, ale tato funkce na telefonu nefunguje. Vždy, když zapnu sdílení internetu, napíše to Připojení není sdíleno. Sdílení Internetu nyní není povoleno. Funguje vůbec tato funkce???
-
- přispěvatel
- Zařízení: Lumia 640 XL (predtým HTC 8S, Nokia Lumia 800)
fukcia funguje. len si skontroluj či máš zapnuté dáta, či náhodou nemáš zapnuté šetrenie betérie a následne reštartuj telefón. Mne keď to nechce zdieľať jednoducho reštartuje a je to
Mobilní data samozřejmě zapnuté mám, telefon jsem taky zkoušel restartovat, prostě ta funkce na mém telefonu nefunguje...
A když už jsme v tom, tak jsem nepřišel na to, jak obnovit zálohované aplikace a nastavení. Provedl jsem tovární restart, před tím jsem v nastavení provedl zálohování do cloudu, ale nikde nevidím nic o obnovení...
-
- smartmaniak
Po HR v prubehu prvniho spusteni nesmis preskocit prvotni nastaveni,tj. potvrdit pripojeni k internetu, zadat live ID apod,pak ti to na konci nabidne i moznost obnoveni,pokud neco preskocis jiz obnoveni nelze vyvolat.
Takže musím znovu provést HR abych obnovil uložené aplikace a nastavení?
Chyba lávka, při nastavování po továrním nastavení nefunguje mobilní internet a wifi to nenabídne k zapnutí, takže se nelze přihlásit do účtu. To lze až po skončení nastavení a upravení apn pro operátora, pak mobilní internet funguje, ale to už nikde nejde obnovit zálohované nastavení.
Chyba lávka, při nastavování po továrním nastavení nefunguje mobilní internet a wifi to nenabídne k zapnutí, takže se nelze přihlásit do účtu. To lze až po skončení nastavení a upravení apn pro operátora, pak mobilní internet funguje, ale to už nikde nejde obnovit zálohované nastavení.
-
- smartmaniak
Po HR se v uvodu nastaveni zaskrtne povolit data,nastavi se apn se na pozadi,tudiz vse probehne jak ma a k internetu se pripoji.Delal jsem to jiz dvakrat a probehne to jak ma.při nastavování po továrním nastavení nefunguje mobilní internet a wifi to nenabídne k zapnutí, takže se nelze přihlásit do účtu.
-
- smartguru
- Zařízení: iPhone 5C
U mě se to chová stejně jako u Jirky.
Já mám sice po HR a při instalaci WP8 v horní liště symbol E, jako že tedy data jsou zapnutá, nicméně internet nefunguje. Rozjede se, až projdu celou instalaci, dokončím ji a pak v nastavení vyplním apn.
-
- smartmaniak
Microsoft potvrdil problem se slozkou others a pripravuje "fix".
Zatím radí nepoužívat/vypnout autoupload fotek na Skydrive
http://wmpoweruser.com/microsoft-acknow ... age-issue/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zatím radí nepoužívat/vypnout autoupload fotek na Skydrive
http://wmpoweruser.com/microsoft-acknow ... age-issue/" onclick="window.open(this.href);return false;
tak to je fajne
pls, co pouzivate na google chat? ten Gchat me prijde ze trochu zlobi...nejaka nahrada?...
Re: HTC 8S s Windows Phone 8: Rady, tipy, diskuze
Ja pouzivam jitalk. Oplati sa ho kupit. Vyskusal som viacero z dostupnych a zostal pri tomto.Sonny wrote:pls, co pouzivate na google chat? ten Gchat me prijde ze trochu zlobi...nejaka nahrada?...