QIP PDA
-
- přispěvatel
- Zařízení: BlackBerry Passport
-
- přispěvatel
-
- nováček
- Zařízení: HTC HD2,SGS3
-
- nováček
- Zařízení: HTC HD2,SGS3
mozna to bude timto
http://technet.idnes.cz/icq-odrizlo-sta ... _video_nyv
http://technet.idnes.cz/icq-odrizlo-sta ... _video_nyv
jj je to tak, AOL odřízli staršího oficiálního klienta (ICQ 5.1) a neofiko klienty, a donutili tak lidi používat tu příšernost s názvem ICQ 6 (fuj fuj fuj). Výrobci alternativních kecálků už naštěstí vydali nové verze, které fungují spolehlivě. Na mobilního QIPa ale budeme muset počkat, snad to brzo opraví.
-
- smartmaniak
- Zařízení:
-
- přispěvatel
- Zařízení: E-ten X600
Pokud jste si už nevšimli, tak už docela dlouho existuje QIP 2020, který funguje. Pro stažení použijte odkaz v 1. příspěvku
A proč QIP? Protože má široké možnosti nastavení, smajlíky můžete použít ty z QIPu Infium... Jen je ještě ve vývoji a tak má stále nějaké nedoladěné mouchy. Ale to snad každý program v počátcích
A proč QIP? Protože má široké možnosti nastavení, smajlíky můžete použít ty z QIPu Infium... Jen je ještě ve vývoji a tak má stále nějaké nedoladěné mouchy. Ale to snad každý program v počátcích
jj, už jsem to také zkusil a nový build 2020 šlape bez problémů, updatoval jsem jej i v naší Download sekci.
-
- přispěvatel
To s ním mám problémy jenom já? Vám se zažízení probudí z režimu spánku při příchodu nové zprávy?
Fungují vám po probuzení z režimu spánku zvuky v QIPovi? Mně ne, jen ale do té doby, než mi přijde třeba SMS, upozornění, že mám vybitou baterku, příchozí hovor...a pak zase zvuky fungují.
Zajímavé je, že jak mi přijde SMS, tak před jejím zvukem následuje ještě zvuk příchozí zprávy QIPa.
Fungují vám po probuzení z režimu spánku zvuky v QIPovi? Mně ne, jen ale do té doby, než mi přijde třeba SMS, upozornění, že mám vybitou baterku, příchozí hovor...a pak zase zvuky fungují.
Zajímavé je, že jak mi přijde SMS, tak před jejím zvukem následuje ještě zvuk příchozí zprávy QIPa.
-
- přispěvatel