Nevadi me byt jednim z posledni, na zahranicncich forech je jeste obrovska spousta priznivcu a nez se zhnasne, bude tu davno nejaky novy microsofti pokus, taze ke zhasnuti vlastne nikdy nedojde.
Hlavne co vim bezpecne, ze nikdy nerozsvitim nad Androidem ci iOS.
Budoucnost W10M (+ kam přejít?)
-
- smartmaniak
- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Vždyť jo, každej ať je tam, kde je spokojenej. Taky doufám, že MS něco ukáže, ale tentokrát počkám, jak se to bude vyvíjet.
Jojo, pokud MS něco vydá, budu dlouho čekat, zda se to ujme. Podobně, jako jsem přeskočil WP 7. Můj příští telefon bude bohužel Android.
-
- stálý přispěvatel
- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Moderování ale není o počtu příspěvků, je to o celkovém pojetí a nastavení laťky. O tom, jak moc necháš urážet ostatní, jestli jsi objektivní, jestli řešíš problém v zárodku nebo ho necháš dojít až do urážek a osobních útoků. Vypovídá to především o provozovateli, jakou komunitu chce mít, protože pokud je mu to jedno, dostane se fórum do podobné spirály větších a větších sra*ek, jako tady.Standa99 wrote:@spellshaper: Co bys tady chtěl moderovat, když tohle je druhý dnešní příspěvek Sice jsem tu regnutý přes dvanáct let, ale jinde to aspoň žije. Tady to už je dávno ve slepé uličce.
Bohužel je to ale pořád asi největší fórum o WP/WM, takže pokud má člověk problém a potřebuje pomoc, musí překousnout, že tu občas potká nějakého k*k*ta z jiné platformy, který si potřebuje natáhnout pindíka posmíváním se "mrtvému" systému. Naštěstí se ale zase často najde nějaký "jirka", který dokáže poradit nebo podiskutovat.
........
Tak já za sebe, minulý týden přišly ze servisu obě L950XL po výměně baterie a snad mobil ještě dva roky pojede. Měl jsem na konci záruky a mobil se sem tam sekl.......zatím vše šlape jak má tak uvidíme, budu se držet co to jen jde Ano ženu android láká, už mi říkala že jestli ten mobil nespraví tak si jde pro nový .......IOS se mi nějak nezamlouvá, Droid - nějaký šamšung asi bude lepší .....uvidíme časem.....tak za mě.
Sám dítě mám a určitě bych nechtěl aby celý den blbnul na mobilu. Není nic lešího než hrát venku, jsou to přeci děti na stání doma a koukání na mobil mají celý život. Pak až začnou pracovat tak možná ani nebudou chtít koukat na mobil a do počitače ale budou muset.