Samovolné volání
Samovolné volání
Ahoj, mám Lumii 550 a mám takový dojem že po aktualizaci se děje cosi divného. Někdo mi volá a po jeho ukončení hovoru koukám na displej a najednou se hovor znovu spojuje ode mě. Taky to někomu začlo dělat? Jak se toho zbavit?
-
- přispěvatel
- Zařízení: Xiaomi Mi Max Lenovo Phab Plus
Re: Samovolné volání
Možná tu vytvořím Flame, ale zbavte se té Lumie. Je to vše špatně a nevidím důvod se toho systému držet. Sám jsem majitel několika Lumii (950XL, 1020 a 1520), ale mám je spíš jako raritu do sbírky kvůli foto. Ten systém byl kdysi fajn, ale jde od pěti a nikdo mi nevymluví, že ne. A teď všichni do mě
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Re: Samovolné volání
Prečo by mal niekto "do teba"..... Ty máš svoju skúsenosť z W10P a prešiel si inam, je to len a len tvoja voľba. Niekomu inému zatiaľ W10P vyhovuje viac ako alternatíva, tak ešte ostáva, tiež je to jeho voľba....a k pôvodnému dotazu, ani na L650 ani nás L950 som nezaznamenal samovoľne vytáčanie hovoru. Oba telefóny sú v Insider programe.
Samovolné volání
Tak opravdu nevím, třeba to ještě vyřeším, jinak co se týká OS, já ho mám rád. Android mě moc nevyhovuje. Mimo to si myslím že telefon ať s MS nebo Android mi připadne že není prioritou, telefon nezobrazuje detaily hovoru, SMS možnosti vlastně žádné nenabízí a že toho není málo, jako třeba poslat zprávu na displej, časová platnost zprávy. Já měl nastavenou na starým telefonu hodinu protože pokud zprávu do té doby nedostane, řeším situaci jinak. A je toho víc, ale to jen tak na okraj, teď řeším výše popsaný problém a myslím že to je softwarová záležitost. Dříve se to nedělo.
-
- smartguru
- Zařízení: Sony Xperia XA1 White/ Android Oreo 8.0.0
Samovolné volání
W10m stále nezobrazují detaily o hovoru? Jako kdy se uskutečnil jak dlouho trvalo a kolikrát bylo na číslo volano?
Tohle mi dříve u WP dost chybělo, má se na to u desítek zase vydělal jo??
Jinak Po te aktualizaci doporučim HardReset pokud se to předtím nedělo.
Tohle mi dříve u WP dost chybělo, má se na to u desítek zase vydělal jo??
Jinak Po te aktualizaci doporučim HardReset pokud se to předtím nedělo.
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Samovolné volání
W10M samozrejme zobrazuji jak dlouho hovor trval, kdy se uskutecnil, kolikrat bylo na císlo volano.
Samovolné volání
No co se týká mého problému, zdá se to být zase normální. Historie hovorů by mě opravdu zajímalo kde najdu tyto podrobnosti. V historii je vidět pouze odchozí, příchozí a čas, ale musím zvolit "Vybrat hovory". V časové ose jsou informace o ničem (např. 4 hovory) a to je vše, nebo to neumím zobrazit a budu rád pokud dostanu radu jak zjistit délku hovoru, příchozí a odchozí hovory. Díky.
-
- smartmaniak
Samovolné volání
Mas u kazdeho jednotliveho cisla/jmena, ktere si rozkliknes jako podrobnosti, jak dlouho hovor trval, kdy se uskutecnil, ktery byl odchozi, ktery prichozi a kolikrat to v dany den bylo, to ti nestaci?Za mne teda ano.
Samovolné volání
Díky ti moc, konečně jsem to taky našel. Prostě podržet kontakt na kartě historie a vybrat "Podrobnosti". já to před tím nenašel, super a DÍKY.
-
- smartmaniak
Samovolné volání
Akce "dlouhe podrzeni prstu" a vyvolani tak dalsi nabidky je celkem znama vec ze vsemoznych OS.
Samovolné volání
Samozřejmě, jen mi to uteklo a sám nechápu jak.
Samovolné volání
no .. tak to uteklo nejen tobe ... ;)