Smazání účtu Microsoft
Smazání účtu Microsoft
Chci smazat Účet Microsoft (Nastavení - Účty) a nevím jak na to.
Proč to chci: laboruji s nastavením období synchronizace kalendáře (implicitně 30 dní zpětně a všechny budoucí události). V účtu microsoft se mi nedaří najít, kde by se to dalo nastavit, takže ho chci vyměnit za účet Outlook.com - snad to tam bude. Teď přidadat Outlook.com přidat nejde, neb napíše že účet s tímto přihlášením už existuje.
Proč to chci: laboruji s nastavením období synchronizace kalendáře (implicitně 30 dní zpětně a všechny budoucí události). V účtu microsoft se mi nedaří najít, kde by se to dalo nastavit, takže ho chci vyměnit za účet Outlook.com - snad to tam bude. Teď přidadat Outlook.com přidat nejde, neb napíše že účet s tímto přihlášením už existuje.
Smazání účtu Microsoft
Jedině hardreset
Smazání účtu Microsoft
Šmárjá to snad ne? A co to všechno provede? Vždyť ani nevím jestli to vyřeší můj hlavní problém (kalendář).
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Smazání účtu Microsoft
Hotmail je Outlook.com, žádný rozdíl tam nebude.
Smazání účtu Microsoft
To Maxxz: Také si to myslím, ale jistota je jistota. Navíc hardreset se mi zdá jako dost drsná metota ke smazání účtu. Kde je ale zakopán ten kalendářový pes?
-
- stálý přispěvatel
- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Re: Smazání účtu Microsoft
Přesně tak! Navíc podle té chyby je to jen alias toho samého účtu.maxxz wrote:Hotmail je Outlook.com, žádný rozdíl tam nebude.
Zkusil bych jedině jestli to neumí nějaká aplikace kalendáře ze store.
Smazání účtu Microsoft
Dle mého by to měla být vlastnost účtu ale kdo ví? V systémovém kalendáři jsem to nenašel a chronosu+ taky ne. I když chronos jsem nestihl prozkoumat detailně - už mě vypršel čas a investovat do toho nebudu, dokud mě celý systém nepřesvědčí. Zatím jsem jednou nohou na cestě zpět k symbianu.
Smazání účtu Microsoft
Co jsem koukal, tak se s tou historií pravděpodobně jedná o "vlastnost".
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
Smazání účtu Microsoft
Podle přímo stránek MS je to asi vlastnost.
http://www.windowsphone.com/cs-cz/how-t ... -calendars" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak jediný způsob odstranění je skutečně hard reset. Dává to smysl. MS účet je vlastně naprosto prointegrován do celého prostředí.
Jeste jsem to kontroloval. Kalendář na Outlook.com vidí všechny udalosti zpetne, mobil je ale nesynchronizuje. Synchronizuje jen zhruba 2 týdny zpětně.
http://www.windowsphone.com/cs-cz/how-t ... -calendars" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak jediný způsob odstranění je skutečně hard reset. Dává to smysl. MS účet je vlastně naprosto prointegrován do celého prostředí.
Jeste jsem to kontroloval. Kalendář na Outlook.com vidí všechny udalosti zpetne, mobil je ale nesynchronizuje. Synchronizuje jen zhruba 2 týdny zpětně.
Smazání účtu Microsoft
Jest tomu tak. Ale všechno se dá obejít, že: Week view to umí. Načte si on line zobrazované období (měsíc) a uloží si ho. Nesdílí data s orig. kalendářem - stažené události se v něm neobjeví. A chronos+ je jen ksicht nad daty orig. kalendáře - proto je taky neumí synchronizovat. Oproti tomu starý chronos to zase umí - tam se právě dá zadat to období synchronizace.
Takže v nastavení účtu nebyl pes zakopán - vše jest vyřešeno.
Teď ještě jak to dostanu do lokálního úložiště (může být i outlook) a bude ze mě po týdnu rozčilování zase spokojený člověk.
Takže v nastavení účtu nebyl pes zakopán - vše jest vyřešeno.
Teď ještě jak to dostanu do lokálního úložiště (může být i outlook) a bude ze mě po týdnu rozčilování zase spokojený člověk.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
Smazání účtu Microsoft
Myslíš do Outlooku na desktop PC ? Pokud ano, tak ti pomůže Outlook connector plugin pro Outlook. Ten synchronizuje data z Outlook.com do stolního Outlook a opačně.
Smazání účtu Microsoft
Pokud máš Outlook 2013, ten již hotmail konektor nepotřebuje, synchronizuje nativně
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
Smazání účtu Microsoft
Pravda pravdoucí, to mi vypadlo
Smazání účtu Microsoft
Do pytle... Já skončil na 2003. Jsem už staršího vydání a vše po téhle verzi mi už připadalo kontraproduktivní. Prostě to dělalo vše co jsem chtěl a nic víc jsem už nepotřeboval. Navíc ovládání 2010 - ten styl jsem už nepobral, i když jakési licence tu taky máme. Mluvím o Win office. Zkusím teda ten konektor.
Neodpustím si malé rýpnutí: kdyby nebylo potřeba toho "pokrokového" live MS účtu - který považuju za omezování osobní svobody a bezplatný sběr dat pro jistý stát - tak bych ten konektor nepotřeboval. Jak říká stará moudrost: Víte jaká je definice slova "dobře"? "Dobře" je to co už bylo...
Ale na ten Outlook 2013 se taky informuju. Díky za rady. Berte mě takového, jaký jsem.
Neodpustím si malé rýpnutí: kdyby nebylo potřeba toho "pokrokového" live MS účtu - který považuju za omezování osobní svobody a bezplatný sběr dat pro jistý stát - tak bych ten konektor nepotřeboval. Jak říká stará moudrost: Víte jaká je definice slova "dobře"? "Dobře" je to co už bylo...
Ale na ten Outlook 2013 se taky informuju. Díky za rady. Berte mě takového, jaký jsem.