Dobrý den,
prosím o radu, jestli s tím má někdo zkušenosti. Když někomu já volám, tak ti lidé mi špatně slyší. Prý: JAKO BYCH BYL V DALCE ! Když ale oni volají mě, tak je to OK. Takže počítám s tím, že to bude softwarová chyba.
Ale zpět k volání Já příjemci: Když volám a oddělám ucho od telefonu a jdu zpátku k telefonu, tak se to prý údajně chvíli zlepší, jakoby prý ZTIŠÍ v dálce a zničeho nic ZESILI na max jako bych byl uplně blízko a pak to zase skočí do dálky. mám už 8.1 vývojářskou verzi. Nevím, no mám zkusit, jestli tovární nastavení, nebo reklamovat? Otázka je, jestli mi reklamaci uznají, byť mám mobil v záruce, když jsem upgradoval na neofficial 8.1. Když totiž užiju BT handsfree, tak to jede OK.
Prosím tedy o radu.
Děkuji moc.
Špatně mě slyší na druhé straně
-
- smartguru
- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Pokud máš oficiální WP 8.1 DP, tak by neměl být s reklamací problém.
- mimonaut
- smartmaniak
- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Ještě bych před reklamací zkusil hard reset (obnovení telefonu do továrního nastavení)
Děkuji za prozatimní rady, zkusím tedy ten reset telefonu. Uvidíme. Ale předpokládám, že to spadne do WP8 že?
Děkuji D.
Děkuji D.
-
- nováček
- Zařízení: Nokia Lumia 920 red, iPhone 5, Xperia T, iPad 3
Re: Špatně mě slyší na druhé straně
Zkusil bych vyčistit ruchový mikrofon. Řešil jsem obdobný (možná stejný) problém a vyčištění mikrofonů problém vyřešilo (měl jsem zanesené ty dírky) ;)
Opravdu je to neskutečné, ale to vyčištění funguje. Já to vyčistil kartáčkem na zuby a nevěřil bych co to udělá za rozdíl... Dřív jsem měl hlasitost na 10 a tak tak jsem někoho slyšel. Po vyčištění to mám na 4. Opravdu to funguje.
-
- smartguru
- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
tiez som mal problem so slabym zvukom, vycistenie mikrofonu a repraku velmi pomohlo pocujem super predtym volume na 10 a nebolo dobre pocut teraz na 5 a je to lepsie, mikrofon detto. Pouzil som ihlu z inzulinovej striekacky a prepichoval som dierky na repraku a tiez mikrofonovu dierku. velmi to pomohlo :D
- mimonaut
- smartmaniak
- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Re: Špatně mě slyší na druhé straně
Řeším to taky. Čím jsi to prosím čistil?Lubos857 wrote:Zkusil bych vyčistit ruchový mikrofon. Řešil jsem obdobný (možná stejný) problém a vyčištění mikrofonů problém vyřešilo (měl jsem zanesené ty dírky) ;)
ja to cistim malym zubnim kartackem