ATIV S a wp 8.1
ATIV S a wp 8.1
Víte někdo, jak to bude s aktualizaci na Ativu? Mám dev., tak abych věděl, co čekat. Na infolince Samsungu jsem k tomu nedostal informaci...
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
ATIV S a wp 8.1
Nikdo nevi, kdovi kdy to bude, rozhodne daleko za Lumiemi.
-
- redaktor
- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
ATIV S a wp 8.1
Abychom nebyli překvapení, Huawei W2 už prý WP8.1 má ;)
ATIV S a wp 8.1
Dlouho nebyla žádná aktualizace. Čekám na aktualizaci hlavně firmware od Samsungu, jelikož pády foťáku atd. mě se*ou
ATIV S a wp 8.1
On to asi stejně oproti dev.verzi takovy rozdil nebude...
ATIV S a wp 8.1
Tak důležité je aby odstranily chyby - foťák atd. ten mě osobně vadí nejvíc. Navíc pak bude k dispozici aplikace Ativ Camera která vypadá velmi povedeně.
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
ATIV S a wp 8.1
To ne, ale je potreba fw na 8.1, aby byly sladene ovladace na dany model a nepouzivali se genericke.Mirek17 wrote:On to asi stejně oproti dev.verzi takovy rozdil nebude...
-
- smartmaniak
- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
ATIV S a wp 8.1
No ale ovladače se nepoužívají nějaké generic pro celou platformu z 8.1, ale ze starého balíčku od výrobce, který zůstává i po updatu na dev 8.1. Takže než sladit ovladače s modelem, tak sladit oladače s aktuálním buildem OS.
ATIV S a wp 8.1
Podařilo se tu někomu dostat WP 8.1 GDR1 do Ativa S? Na zahraničním forum to lidem šlape. Zkoušel jsem i přepnout na US region ale chyba je stále stejná. Stažení proběhne na 100%, připrava instalace na 100%, pak naskočí ozubená kola a po 1 min telefon naběhne s chybou, že se nedá aktualizovat - "Pravděpodobně je to dočasný problém (0x80188308)"
-
- nováček
- Zařízení: Lumia 1320
ATIV S a wp 8.1
Podařilo. Hned někdy ve čtvrt na čtyři, když jsem si přečetl na Smartmanii, že je aktualizace k dispozici, jsem ji začal stahovat. Stahování i příprava k instalaci bez problémů, následně se kolečka točila na můj vkus trochu dlouho (cca 45 minut), ale nakonec všechno dojelo do konce, mobil naběhl, proběhla reinstalace některých aplikací a bylo to.
ATIV S a wp 8.1
Tak to teda nevím co s tím. Zkoušel jsem to celej den asi 7x a pořád stejný problém. Mám Ativa od O2 CZ. Současně jsem to instaloval na L1020 a L925 a tam vše v pořádku.
ATIV S a wp 8.1
Tak před hodinkou hotová aktualizace na Ativ S vše v pořádku funguje.
-
- smartguru
- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
ATIV S a wp 8.1
I mne v pohodě. Nejdřívě hlásilo problémy s nalezením aktualizace, tak jsem telefon dal do "Letadla" (vypnul GSM), udělal restart a pak už vše OK.
PS. Aktualizaci GDR1 jsem dělal stále v vypnutým GSM tedy v režimu Letadlo.
PS. Aktualizaci GDR1 jsem dělal stále v vypnutým GSM tedy v režimu Letadlo.
ATIV S a wp 8.1
Mne to stale nejde ... =( pomožte mi prosim
ATIV S a wp 8.1
Mne take stale ne...
ATIV S a wp 8.1
taky mě stále nejde aktualizovat kola se točí a stále hlásí chybu
ATIV S a wp 8.1
Tak je to prý způsobeno nedostatkem místa ve vnitřní paměti. Microsoft na tom pracuje
ATIV S a wp 8.1
Někdo nějaká změna?
ATIV S a wp 8.1
U mňa stale nejde :(
ATIV S a wp 8.1
A jinak s Ativem spokojenost?