Dobry den mel bych takový dotaz ohledně externí klávesnice.
Občas potřebují na cestách napsat nějaký ten dokument a nechci kupovat notebook.
Raději bych si koupil k mému telefonu Lumis 520 externí Bluetooth klávesnici a chci se zeptat. Musím si koupit speciální klávesnici pro Windows Phone jako je třeba TK-FBM036 a nebo bude fungovat s telefonem jaká koliv Bluetooth klávesnice?
Klávesnice
-
- smartmaniak
- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Klávesnice
Já myslím, že BT klávesnice s WP vůbec nefunguje.
Klávesnice
Od Windows Phone 8.1 je slibována podpora HID profilu, do té doby není (alespoň pokud vím) možné připojit jakoukoli externí klávesnici.
Tebou uvedená klávesnice by neměla být ve WP dosud podporována (a ani ve specifikacích klávesnice jsem kompatibilitu WP nenašel).
S WP 8.1 se toto všechno pravděpodobně změní a půjde jakákoli klávesnice s HID.
Tebou uvedená klávesnice by neměla být ve WP dosud podporována (a ani ve specifikacích klávesnice jsem kompatibilitu WP nenašel).
S WP 8.1 se toto všechno pravděpodobně změní a půjde jakákoli klávesnice s HID.
Klávesnice
S HID profilom by som to tak ruzovo nevidel. Min. tyzden som cital (http://wmpoweruser.com/your-windows-pho ... keyboards/" onclick="window.open(this.href);return false;), ze aj ked OS (WP8.1) zakladnu podporu ma, tak zalezi na OEM ci ju "dokonci" pre end usera (alebo nieco na ten sposob).