Marketplace pre Slovensko
-
- smartmaniak
- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Pisem to sem lebo neviem co s tym
nemenil som si ziadnu adresu na outlook ale cez web som sa skusal prihlasit do tohto noveho rozhrania v com je ale problem
kupil som si lumiu 710 ( z orangu vybrana)
pridal svoj SK live ucet a pise mi ze nie je dostupny v mojom regione...ved SVK je podporovany nie ??? tak kde je problem...
skusal som aj vyresetovat telefon atd ale nic nejde...nechapem...
nemenil som si ziadnu adresu na outlook ale cez web som sa skusal prihlasit do tohto noveho rozhrania v com je ale problem
kupil som si lumiu 710 ( z orangu vybrana)
pridal svoj SK live ucet a pise mi ze nie je dostupny v mojom regione...ved SVK je podporovany nie ??? tak kde je problem...
skusal som aj vyresetovat telefon atd ale nic nejde...nechapem...
-
- smartmaniak
- Zařízení: Nokia Lumia 925
kdy jsi to zacal zkouset? Ted na vikend a pondeli je planovana odstavka Marketplace kvuli udrzbe, tak to mozna nepojede. Jinak pokud je LiveID opravdu slovenske a mas telefon s Mangem, tak ti to musi normalne fungovat.
-
- smartmaniak
No skusal som to vcera...aktualizoval som telefon mal by som tam mat uz tango...
nechapem preco to nejde... mozem skusit vytvorit este nejake live id svk atd, ale bol by som rad keby to islo hned...
EDIT : tak vytvoril som si novy SVK live id... a ide to...a teraz co s tym ? ked sa donho prihlasim tak to ide...akurat nemozem stiahnut ani skype ze nie je v mojej oblasti k dizpozicii... mozem nejak zmenit oblast marketplace ? (nastavil som si slovensko ked sa mi podarilo prihlasit)
a co so starym id ?
edit 2 : ok oblast marketplacu som si zmenil na czech na webe a uz ide instalovat skype...
nechapem preco to nejde... mozem skusit vytvorit este nejake live id svk atd, ale bol by som rad keby to islo hned...
EDIT : tak vytvoril som si novy SVK live id... a ide to...a teraz co s tym ? ked sa donho prihlasim tak to ide...akurat nemozem stiahnut ani skype ze nie je v mojej oblasti k dizpozicii... mozem nejak zmenit oblast marketplace ? (nastavil som si slovensko ked sa mi podarilo prihlasit)
a co so starym id ?
edit 2 : ok oblast marketplacu som si zmenil na czech na webe a uz ide instalovat skype...
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: ano
So staršími slovenskými Live ID (napr. moje) Marketplace nefunguje, mám to potvrdené od slovenského MS s tým, že nevedia kde je problém.
Okrem toho, mať slovenské Live ID sa nevyplatí, nie je na ňom dostupných veľa vecí, ani XBOX Live hry, na českom nie sú dostupné podcasty, jedine použiteľné je US.
Okrem toho, mať slovenské Live ID sa nevyplatí, nie je na ňom dostupných veľa vecí, ani XBOX Live hry, na českom nie sú dostupné podcasty, jedine použiteľné je US.
-
- smartmaniak
Tak to je dost trapas...moje live id nie je "az" take pouzivane...takze ta zmena ma mozno az tak boliet nebude...ale ak tam ma niekto kopec kontaktov, veci na skydrive a pod. tak ho rovno klepne...je to fakt problem...inak da sa sparovat kreditka s US uctom (nasa kreditka myslim) tak aby sa dalo nakupovat...
-
- smartmaniak
- Zařízení: Nokia Lumia 925
To ma zas takovy "drobny" problem, ze potrebujes americkou kreditku, nebo nejakou virtualni. Ale pokud toto neni problem, tak je US LiveID v pohode.Igor Kulman wrote:jedine použiteľné je US.
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: ano
Mňa tiež štve, že musím mať kvôli telefónu osobitné americké Live Id a pritom všetko mám na svojom slovenskom. Skydrive App nie je ono, nevidím tak v Pictures Hube svoje fotky ani keď ich nazdieľam z jedného LiveId na druhé. Ale napríklad OneNote poznámky sa dajú vyriešiť tak, že si ich nazdieľaš na to Live ID v telefóne a potom ich je možné editovať aj z telefónu priamo cez Office Hub.
Moja česká ČSOB embosovaná VISA spárovať išla, len som si musel vymyslieť adresu v US.
Moja česká ČSOB embosovaná VISA spárovať išla, len som si musel vymyslieť adresu v US.
-
- smartguru
- Zařízení: iPhone 5C
Přesně tak, jen vymyslíš adresu v USA a kreditku to schroupne.
-
- smartmaniak
Ma to niekto odskusane aj so slovenskymi kreditkami ? (musia byt embosovane ? ) pripadne mbankovou ? (mam tatrabanka visa a mbank embosovanu)
S českou kartou od mbanky mi to de, tak to zkus.
Mne funguje cesky marketplace so slovenskou mBank kartou tak snad pojde aj v slovenskom marketplace
marketplace funguje aj s klasickou platobnou kartou visa electron jedine tam chýbajú "xbox" hry, ale to je problem mikrošrotu. kašle na členskú krajinu EÚ a eurozóny
-
- smartmaniak
Dobre dakujem a este otazka ak si urobim to US live id...bude fungovat mbank kreditka aj na xbox ucet ? ze si budem moct kupovat hry aj na xbox ? (alebo to je uz nejake ine konto alebo ako ? )
Priatelia, čo máte HTC, nemá zmysel dávať si slovenské ID. HTC totiž nepodporuje region Slovensko a nestiahnete si aplikácie od HTC. Ale ak to oželiete, vaša voľba....Inak s tým WIN Phone to vyzerá naprd, tak ako s každým OS a výrobcom HW. Všetci nás začnú osierať v okamihu kúpy ich výrobku. Proste treba vysoliť každé 2 roky 500 euráčov a basta. A tak to má byť.
Ja som si nastavil cesky market, pridal som si tam kreditnu kartu (slovensku) s vymyslenou adresou... Kupil som uz asi 3 aplikacie (vcera), ale z uctu mi zatial nic nestiahlo, pritom aplikacie uz mam full... Tolko to trva kym stiahnu peniaze? Pri platbe kartou by to nemalo byt hned? Vie niekto ako to funguje?
u mna to trvalo cca tri dni...tiez som sa cudoval
Jo ziadny stres. Ja som presiel s androidu a tam peniaze market stiahol skoro hned. A kedze mam na marketplace cesky ucet tak pri prvom nakupe som si myslel, ze to nefunguje, ale po nejakom case tie peniaze stiahlo.
-
- smartmaniak
Je niekde moznost zmenit region SVK na US ?
Xbox Live prichádza na Slovensko
zdroj:
zdroj:
Code: Select all
http://www.sector.sk/novinka/69910/xbox-live-prichadza-na-slovensko.htm
Code: Select all
Služba Xbox Live bude dostupná na jeseň 2012. To sú slová, ktorými dnes ráno Microsoft ukončil tlačovú konferenciu.
S konzolou Xbox360 sa budete môcť pripojiť na Xbox Live bez vytvárania konta s fiktívnou adresou. A nielen s konzolou, ale aj s telefónmi, tabletmi a počítačmi so systémom Windows 8. O tom, že Xbox Live prichádza, dokazujú informačné nálepky na obaloch nových balení konzol.
Pekné popoludnie priatelia, mám dotaz k človákom čo majú ID účet SVK. Funguje už xbox live na mobile?