Společnost Huawei oficiálně vstupuje na český trh

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: ---
Bydliště: Praha

Společnost Huawei oficiálně vstupuje na český trh

Příspěvek od Jiří Hrma »

Huawei je jedním z nejrychleji se rozvíjejících poskytovatelů telekomunikačních služeb a síťových řešení na světě a jedním z předních světových dodavatelů v oblasti širokopásmových sítí, mobilních a optických sítí, datové komunikace, softwaru a aplikací. Nyní přichází na český trh také s mobilními telefony a cenově dostupnými smartphony a tablety se systémem Android. Doposud byly k zakoupení produkty Huawei prostřednictvím nabídek telekomunikačních operátorů, nyní se zařízení dostávají do volného prodeje pod vlastní značkou. Konkurovat budou zejména dostupnou cenou při zachování výkonu, kvalitního zpracování a neotřelého designu. Distribučním partnerem pro ČR se stala společnost AGORA DMT.

obrázek

Získáním distribuční smlouvy na zařízení Huawei jsme se stali prvním distributorem, který svým partnerům dokáže nabídnout ucelenou nabídku top výrobců mobilních zařízení. Huawei charakterizuje vysoká kvalita provedení, výborný poměr cena/výkon, a proto věříme, že pomocí naší přidané hodnoty přiblížíme produkty Huawei co největšímu počtu koncových uživatelů," uvedl Pavel Depiak, marketingový manager společnosti AGORA DMT.

S ohledem na skutečnost, že vstup společnosti Huawei do distribučního prodejního kanálu je pro nás strategickým krokem pro letošní rok, jsme velmi rádi, že můžeme oznámit spolupráci s renomovaným partnerem Agora DMT a.s. S ohledem na jejich dosavadní úspěšné působení na českém trhu věříme, že brzy dosáhneme společného úspěchu a velmi dobrých prodejních výsledků,“ uvedl Petr Matalík, Country Manager divize terminálů.

Tip na článek: Huawei vstupuje na český trh, chystá kupu novinek (MobilMania.cz)

Společnost Huawei patří mezi TOP 5 největších výrobců smartphonů s operačním systémem Android. Celosvětově již bylo prodáno více než 100 milionů mobilních telefonů, v roce 2010 byla vyhlášena 5. nejinovativnější společností na světě. Podrobnější informace o společnosti a produktech jsou k dispozici na HuaweiDevice.com; česká verze stránek se připravuje.

Obrázek Obrázek Obrázek

Před několika dny jsme vás informovali o chytrém telefonu Huawei Vision; ten by se měl podle aktuálních informací do konce roku dostat do prodeje i v České republice, cena zatím stanovena nebyla.

Zdroj: tisková zpráva
diviline
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: stř lis 03, 2010 11:42
Zařízení: Xperia Z, Optimus 4X, SGS III, ASUS Transformer

Společnost Huawei oficiálně vstupuje na český trh

Příspěvek od diviline »

Jestli Huawei bude vydávat smarphony stylu Vision za nízkou cenu, tak má šanci na velký úspěch. Jen ZTE a Huawei se budou u nás těžko zbavovat nálepky čínský mobil. Stejně tak, když jsem si kdysi kupoval Qtek (HTC) mi plno lidí říkalo, jak si můžu koupit šmejd z Číny a kde dnes HTC je.
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 375
Registrován: čtv led 07, 2010 23:35
Zařízení: iPhone

Společnost Huawei oficiálně vstupuje na český trh

Příspěvek od _iNTERFACE »

tak tomuto urcite fandim viac nez htc...a myslim ze prave htc je jeho najblizsi kobnkurent, takze tesim sa tomuto pocinu...
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Společnost Huawei oficiálně vstupuje na český trh

Příspěvek od Pavel Vlasák »

Pro mě je důležitá podpora XDAčka, respektive CyanogenModu. Když tato podpora bude dostatečná, tak proč ne...
Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1162
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Společnost Huawei oficiálně vstupuje na český trh

Příspěvek od Cleric »

diviline píše:Jen ZTE a Huawei se budou u nás těžko zbavovat nálepky čínský mobil.
Tohle je prakticky jedno, hlavně v dnešní době. Ať už máš HTC, LG, SE, Samsung nebo dokonce iPhone. Ve všech zařízení najdeš součástky z Číny nebo dokonce některé společnosti svá zařízení v Číně i vyrábí a pak tomu dají nálepku své firmy.

Pro Huawei je důležité nasadit co nejlepší poměr cena/výkon + kvalitní dílenské zpracování a podle mě mají velkou šanci na úspěch.
Odpovědět

Zpět na „HTC telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů