uni: nikdy jsem nenapsal, že "něco", v tomto případě výrobky Apple, jsou na nic. Naopak je vcelku dost chválím i přesto, že mé potřeby jsou jiné. Nechtěj, abych ti tu nakopíroval mé citace, byl bys za lháře, jako už několikrát. Jinak ano - to, co splňuje mé potřeby lépe, je pro mě samozřejmě lepší - to není nedovyvinutý pohled na věc, ale tak jednoduchá a základní logika, až je mi na to trapné i reagovat .
barberry.pha: oukej, pokud nebyl tvůj post směřován na mě, můj příspěvek se tě netýká .
iPad 2 dorazí na náš trh 25. března, cena bude příznivá
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Ne, hlavně nic nekopíruj a pokud možno se vyhněme konfrontaci, mám u tebe vypozorované očividné potíže s vnímáním faktů a to by byla nekonečná diskuse.
- GreenArrow
- Ban
- Zařízení: iPhone 6
Já souhlasím se Standou...výrobky Apple jsou dobré pro masy,ale nemůžou vyhovovat každému...
Jinak,když něco splňuje moje potřeby lépe než iPad,tak mám tvrdit,že iPad je lepší? Proč když to splňuje co chci a iPad to nesplňuje? Mám pocit,že nějaký problémy s vnímáním máš ty...
A k tomu článku, ten kdo to psal si bohužel neuvědomuje zaměření tabletů...jak jsem i já pochopil srovnávat tablet pro grafiky a malíře,kterej má wacom pero a běží na něm profesionální programy pro grafiky(W7) a tablet na konzumaci obsahu prostě nejde a bohužel dělá to i Jobs(viz poslední keynote)
To,že Gates prohlásil,že k tabletu patří pero je jasné,protože tyto tablety nikdy necílil pro masy
Jinak,když něco splňuje moje potřeby lépe než iPad,tak mám tvrdit,že iPad je lepší? Proč když to splňuje co chci a iPad to nesplňuje? Mám pocit,že nějaký problémy s vnímáním máš ty...
A k tomu článku, ten kdo to psal si bohužel neuvědomuje zaměření tabletů...jak jsem i já pochopil srovnávat tablet pro grafiky a malíře,kterej má wacom pero a běží na něm profesionální programy pro grafiky(W7) a tablet na konzumaci obsahu prostě nejde a bohužel dělá to i Jobs(viz poslední keynote)
To,že Gates prohlásil,že k tabletu patří pero je jasné,protože tyto tablety nikdy necílil pro masy