Sdileni internetu

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Odpovědět
Tralalacek
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: pát pro 05, 2008 0:48
Zařízení: HTC Touch HD

Sdileni internetu

Příspěvek od Tralalacek »

zdravim, mam problem tykajuci sa zdielania internetu do pc cez usb, po pripojeni usb kabelu a spusteni vstavanej aplikacie na zdielanie internetu mi aplikacia pise iba "skontrolujte usb kabel" a v pc (Windows 7) sa vzdy instaluju ovladace "Generic RNDIS" ktorych instalacia vzdy zlyha z neznameho dovodu.
Pripojenie na WMDC a nasledna synchronizacia kontaktov a pod. prebieha v poriadku, jediny problem je toto zdielanie internetu.

Pokusal som sa nstalovat aj software tretich stran - WMWifiRouter, jeho pouzitie je bezproblemove pokial zdielam internet do pc cez wifi, no akonahle pouzijem pripojenie cez usb problem sa opakuje.
Pripojenie cez wifi samozrejme nechcem vyuzivat kedze sa tymto sposobom rychlo vybija a prehrieva bateria, navyse je pripojenie aj nestabilne.

Uz neviem ako dalej postupovat, ma niekto podobny problem, pripadne rady ci napady ako zpojazdnit to zdielanie cez usb?

Ide o HTC Touch HD (original ROM) + Windows 7 (32bit)
capo
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř led 12, 2011 10:16
Zařízení: HTC Touch Diamond

Sdileni internetu

Příspěvek od capo »

Mám ten samý problém s mým HTC Touch Diamond 2 WM6.5 a Visty na notebooku. Pokud připojím telefon přes USB, Synchronizace mailů, kontaktů ad. přes WMDC funguje i připojeni telefonu jako disku. Nefunguje pouze sdílení internetu, kde na telefonu je 2 minuty Check USB cable connection a pak se vrátí do stavu Disconnected. Notebook v tomto případě nedělá nic. U kolegy také na Vistech sdílení internetu s mým telefonem funguje a rovněž u mne na notebooku sdílení internetu s jeho telefonem funguje bez problémů, přičemž on má také HTC TD 2 s WM6.5.

Už jsem zkoušel vše možné, takže budu vděčný za pomoc.
Dík.
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 60 hostů