Aplikace do zásoby

Diskuze o zajímavých programech a nástrojích pro iOS (iPad/iPhone)
Post Reply
confiG
nováček
nováček
Zařízení: iPAQ 6915

Aplikace do zásoby

Post by confiG »

Dobrý den,
jsem rozhodnut pro koupi nového iPhonu (hned jak vyjde) a už se na něj začal informačně připravovat. Čím dál víc si všímám aplikací "dočasně zdarma" či slev. Chtěl bych se proto zeptat, zda je možné si stáhnout iTunes a postahovat nějak ty aplikace do zásoby? Že bych pak jen připojil iTelefon a nahrál si je tam. Děkuji za odpověď
David
Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 640

Aplikace do zásoby

Post by Qwerts »

Jestli ti jde o iPhone 4, tak bych to byt tebou nedelal, hadam ze na tento iphone budou vychazet aplikace zvlast stejne jako na iPad z duvodu jineho rozliseni displeje. Stare aplikace by jet mely, ale budou roztazene na dvojnasobne rozliseni displeje a kdo vi jak to bude vypadat :) Dalsi vec, nejsem si jisty jestli lze stahovat/kupovat aplikace bez autorizovaneho iPhone/iPad/iPodu...
confiG
nováček
nováček

Aplikace do zásoby

Post by confiG »

Ja bych to zkusil, jen jeste je bezpecne zadavat vsechny ty udaje pri registraci? :) Strasne se mi prici nekam zadavat cislo karty + nejaky kod a jine :)
Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 640

Aplikace do zásoby

Post by Qwerts »

no jestli chces neco koupit, musis :) ale prozatim si muzes vytvorit ucet bez zadavani udaju o platbe a budes moct stahovat jen aplikace zdarma.
confiG
nováček
nováček

Aplikace do zásoby

Post by confiG »

Super diky moc a jestli mohu jeste jednu okrajovou otazku: Je mozne v iTunes nastavit odkud si ma brat pisnicky? me to prohledalo cely disk a pridalo mi to treba zvuky co mam v Adobe Creative Suite :/ Pritom bych rad aby to cetlo ciste jen z jedne slozky. Nejak to nikdene muzu najit

P.S.
Stahovani do zasoby funguje bezvadne, na gameloftu ted nejak davaji skoro vse zadara :)
Image
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Aplikace do zásoby

Post by p.a.Ť.o »

nechci ti kazit radost, ale ty hry od gameloftu jsou jen lite verze (čti = k vyzkoušení). plnou hru si pak musíš koupit, pokud si ji tedy nestihneš stáhnout v rámci 10 let jejich výročí, kdy je promo na jednu hru (plnou verzi) po dobu 2 hod zdarma ke stažení.
confiG
nováček
nováček

Aplikace do zásoby

Post by confiG »

Jj rychle nabyl, rychle pozbyl. Uz jsou pryc :/ Nicmene nevite s tou slozkou pro itunes?
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Aplikace do zásoby

Post by p.a.Ť.o »

nemám tucha. celou instalaci itunes beru jako nutné zlo pro synchronizaci, jinak si hudbu řeším po svém
confiG
nováček
nováček

Aplikace do zásoby

Post by confiG »

Aha nejaky jiny program? :) Je na nej nutny jailbreak? :)
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Aplikace do zásoby

Post by barberry.pha »

Ja si do itunes normalne presouvam svoji hudbu v mp3 ve slozkach v jakych je mam disku do sveho playlistu a ten pak nakopiruji rovnou do iphonu nebo to jde i primo, jenom musis mit v iphonu v itunes nastave manualni pridavani filmu a hudbu a pak to to tam normalne presouvas jako ve windows s okna do okna ;) zadny program zadny jb ;)
weth
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 5S 16GiB 7.X

Aplikace do zásoby

Post by weth »

Qwerts wrote:Jestli ti jde o iPhone 4, tak bych to byt tebou nedelal, hadam ze na tento iphone budou vychazet aplikace zvlast stejne jako na iPad z duvodu jineho rozliseni displeje.
Na iPad aplikace nevycházejí zvlášť. Vyjde aplikace, která je na všechna zařízení s OS X a buď má podporu pro iPad a beží v nativním rozlišení, nebo nemá podporu pro iPad a pak je to iPhone app jen roztažená.. Vzhledem k tomu, že nový iPhone by měl mít čtyřnásobné rozlišení (2x v každém směru), tak bych s roztažením aplikace neviděl problém - tedy aspoň ve funkčnosti, estetika je věc jiná.

Takže: určitě bych to udělal a aplikace si do zásoby natahal. Chce to sledovat různé weby které se zabývají aplikacemi, často lze objevit slevu i na fakt užitečné app..
confiG
nováček
nováček

Aplikace do zásoby

Post by confiG »

Přesně tak, proto jsem zakládal toto téma. Už stahuju, nicméně moc webů s touhle tematikou jsem nenšel. Jsem denně na pár českých a jednom anglickém, který se zabýva Apps. Kdyby byly nejaké tipy nepohrdl bych :smt024
barberry.pha
smartstar
smartstar

Aplikace do zásoby

Post by barberry.pha »

ty hry co jsem koukal co jsi stahoval tak jsou lite verze a ty budou free porad .. spise zkus stahovat hry kterou jsou plny ale uprimne je to takovy myslim i zbytecny .. pak to nahrajes do iphonu zkusis a smazes :)) pokud nemas moznost si to hned vyzkouset, gameloft tedka mel treba akce kdy pousti kazdy den na 2 hodky nejakou svoji hru .. no krom 3 to byly samy sunty ... ja mam tako docela aplikaci nebo her stazenych a vetsinou co jsem stahoval tak bylo free a nektere byly podareny a mam je ulozene a nektere jsem hned smazal a pokud se nepodari stahnout nejakou hru treba za 3 eura zadarmo tak zbytek stoji do 1 eura a to se da myslim i koupit .. no uvidis pak sam ale ty lite verze je zbytecny stahovat .. pripojis si pak iphone a nez se ti vsechno nahraje tak si hezky pockas :)))
jinak ti doporucim aplikace ... MHD,FileApp,Jízdní rady,BlueSkies,reMovem, ... TM , Ringtones, FroggyJump, BO Midway , The Catching ... jsou to veci ktery byly pusteny zadarmo .. nevim jestli budou jeste i tedka ale muzes se podivat ..
confiG
nováček
nováček

Aplikace do zásoby

Post by confiG »

Děkuji mnohokrát :) Jinak lite verze jsem uz smazal, když jsem se dočetl co to je ... Já myslel, že jsou to ty hry co pustil gameloft zadáčo :D
barberry.pha
smartstar
smartstar

Aplikace do zásoby

Post by barberry.pha »

No ja bych si stahl free veci u kterych vim ze bych je asi pouzil nebo treba u her zahral, stejne polovinu hned smazes jako treba ja operu mini a dalsi aplikace :)) pockal bych si az budes mit iphone a pak obcas objevis ne o free, jinak tipy na free aplikace jsou treba na forum.iphone.cz pripadne jablickar.cz :)
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Aplikace do zásoby

Post by Pavel Vlasák »

Ještě bych se zeptal. Pokud přeinstaluji celý počítač. Tedy systém i iTunes. Uchovají se mi u účtu záznamy o zakoupených aplikacích potažmo i o těch co jsou dočasně zdarma a já je vlastním? A zobrazí se mi ihned v nové instalaci iTunes?
barberry.pha
smartstar
smartstar

Aplikace do zásoby

Post by barberry.pha »

Nainstalujes novu itunes a prihlasis se ke svemu uctu a ukazou se ti tvoje apps, taky muzes mit na jeden itunes ucet az 5 autorizovanych pc ;) pred nejakou dobou jsem pripojojaval iphone k novymu notebook a vim ze jsem po pripojeni k itunes jenom zadal ze chci registrovat ke stavajicimu itunes uctu, zalogoval se a bylo to ;) on by se te mel itunes zeptat pri pripojeni novyho iphonu co chces delat, tak samo muzes k jednomu itunes uctu pripojeno vice iphonu, tam pak jenom pozor na synchronizaci kontaktu ;)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Aplikace do zásoby

Post by Ruslan Botsyurko »

Co se týče hudby v iTunes: Tam je důležité mít v pořádku v ID3tagy. Sice můžeš hudbu klasicky naházet do vytvořených playlistů, ale v záložce 'Music' budeš mít beztak binec. Takže teď je asi nejjednodušší normálně v záložce Music označit vše a smazat (smaže se to jen z iT, nikoliv z disku), pak si zkontrolovat IDtagy a pak jen drag'n'drop zvolené hudby do iTunes a ono si to samo vytvoří knihovnu podle interpreta, alba, žánru atd.
Post Reply

Return to “iOS aplikace”