Aplikace do zásoby
Aplikace do zásoby
Dobrý den,
jsem rozhodnut pro koupi nového iPhonu (hned jak vyjde) a už se na něj začal informačně připravovat. Čím dál víc si všímám aplikací "dočasně zdarma" či slev. Chtěl bych se proto zeptat, zda je možné si stáhnout iTunes a postahovat nějak ty aplikace do zásoby? Že bych pak jen připojil iTelefon a nahrál si je tam. Děkuji za odpověď
David
jsem rozhodnut pro koupi nového iPhonu (hned jak vyjde) a už se na něj začal informačně připravovat. Čím dál víc si všímám aplikací "dočasně zdarma" či slev. Chtěl bych se proto zeptat, zda je možné si stáhnout iTunes a postahovat nějak ty aplikace do zásoby? Že bych pak jen připojil iTelefon a nahrál si je tam. Děkuji za odpověď
David
-
- přispěvatel
- Zařízení: Lumia 640
Aplikace do zásoby
Jestli ti jde o iPhone 4, tak bych to byt tebou nedelal, hadam ze na tento iphone budou vychazet aplikace zvlast stejne jako na iPad z duvodu jineho rozliseni displeje. Stare aplikace by jet mely, ale budou roztazene na dvojnasobne rozliseni displeje a kdo vi jak to bude vypadat Dalsi vec, nejsem si jisty jestli lze stahovat/kupovat aplikace bez autorizovaneho iPhone/iPad/iPodu...
Aplikace do zásoby
Ja bych to zkusil, jen jeste je bezpecne zadavat vsechny ty udaje pri registraci? Strasne se mi prici nekam zadavat cislo karty + nejaky kod a jine
-
- přispěvatel
- Zařízení: Lumia 640
Aplikace do zásoby
no jestli chces neco koupit, musis ale prozatim si muzes vytvorit ucet bez zadavani udaju o platbe a budes moct stahovat jen aplikace zdarma.
Aplikace do zásoby
Super diky moc a jestli mohu jeste jednu okrajovou otazku: Je mozne v iTunes nastavit odkud si ma brat pisnicky? me to prohledalo cely disk a pridalo mi to treba zvuky co mam v Adobe Creative Suite :/ Pritom bych rad aby to cetlo ciste jen z jedne slozky. Nejak to nikdene muzu najit
P.S.
Stahovani do zasoby funguje bezvadne, na gameloftu ted nejak davaji skoro vse zadara
P.S.
Stahovani do zasoby funguje bezvadne, na gameloftu ted nejak davaji skoro vse zadara
- p.a.Ť.o
- smartmaniak
- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Aplikace do zásoby
nechci ti kazit radost, ale ty hry od gameloftu jsou jen lite verze (čti = k vyzkoušení). plnou hru si pak musíš koupit, pokud si ji tedy nestihneš stáhnout v rámci 10 let jejich výročí, kdy je promo na jednu hru (plnou verzi) po dobu 2 hod zdarma ke stažení.
Aplikace do zásoby
Jj rychle nabyl, rychle pozbyl. Uz jsou pryc :/ Nicmene nevite s tou slozkou pro itunes?
- p.a.Ť.o
- smartmaniak
- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Aplikace do zásoby
nemám tucha. celou instalaci itunes beru jako nutné zlo pro synchronizaci, jinak si hudbu řeším po svém
Aplikace do zásoby
Aha nejaky jiny program? Je na nej nutny jailbreak?
-
- smartstar
- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Aplikace do zásoby
Ja si do itunes normalne presouvam svoji hudbu v mp3 ve slozkach v jakych je mam disku do sveho playlistu a ten pak nakopiruji rovnou do iphonu nebo to jde i primo, jenom musis mit v iphonu v itunes nastave manualni pridavani filmu a hudbu a pak to to tam normalne presouvas jako ve windows s okna do okna ;) zadny program zadny jb ;)
Aplikace do zásoby
Na iPad aplikace nevycházejí zvlášť. Vyjde aplikace, která je na všechna zařízení s OS X a buď má podporu pro iPad a beží v nativním rozlišení, nebo nemá podporu pro iPad a pak je to iPhone app jen roztažená.. Vzhledem k tomu, že nový iPhone by měl mít čtyřnásobné rozlišení (2x v každém směru), tak bych s roztažením aplikace neviděl problém - tedy aspoň ve funkčnosti, estetika je věc jiná.Qwerts wrote:Jestli ti jde o iPhone 4, tak bych to byt tebou nedelal, hadam ze na tento iphone budou vychazet aplikace zvlast stejne jako na iPad z duvodu jineho rozliseni displeje.
Takže: určitě bych to udělal a aplikace si do zásoby natahal. Chce to sledovat různé weby které se zabývají aplikacemi, často lze objevit slevu i na fakt užitečné app..
Aplikace do zásoby
Přesně tak, proto jsem zakládal toto téma. Už stahuju, nicméně moc webů s touhle tematikou jsem nenšel. Jsem denně na pár českých a jednom anglickém, který se zabýva Apps. Kdyby byly nejaké tipy nepohrdl bych
-
- smartstar
Aplikace do zásoby
ty hry co jsem koukal co jsi stahoval tak jsou lite verze a ty budou free porad .. spise zkus stahovat hry kterou jsou plny ale uprimne je to takovy myslim i zbytecny .. pak to nahrajes do iphonu zkusis a smazes ) pokud nemas moznost si to hned vyzkouset, gameloft tedka mel treba akce kdy pousti kazdy den na 2 hodky nejakou svoji hru .. no krom 3 to byly samy sunty ... ja mam tako docela aplikaci nebo her stazenych a vetsinou co jsem stahoval tak bylo free a nektere byly podareny a mam je ulozene a nektere jsem hned smazal a pokud se nepodari stahnout nejakou hru treba za 3 eura zadarmo tak zbytek stoji do 1 eura a to se da myslim i koupit .. no uvidis pak sam ale ty lite verze je zbytecny stahovat .. pripojis si pak iphone a nez se ti vsechno nahraje tak si hezky pockas ))
jinak ti doporucim aplikace ... MHD,FileApp,Jízdní rady,BlueSkies,reMovem, ... TM , Ringtones, FroggyJump, BO Midway , The Catching ... jsou to veci ktery byly pusteny zadarmo .. nevim jestli budou jeste i tedka ale muzes se podivat ..
jinak ti doporucim aplikace ... MHD,FileApp,Jízdní rady,BlueSkies,reMovem, ... TM , Ringtones, FroggyJump, BO Midway , The Catching ... jsou to veci ktery byly pusteny zadarmo .. nevim jestli budou jeste i tedka ale muzes se podivat ..
Aplikace do zásoby
Děkuji mnohokrát Jinak lite verze jsem uz smazal, když jsem se dočetl co to je ... Já myslel, že jsou to ty hry co pustil gameloft zadáčo :D
-
- smartstar
Aplikace do zásoby
No ja bych si stahl free veci u kterych vim ze bych je asi pouzil nebo treba u her zahral, stejne polovinu hned smazes jako treba ja operu mini a dalsi aplikace ) pockal bych si az budes mit iphone a pak obcas objevis ne o free, jinak tipy na free aplikace jsou treba na forum.iphone.cz pripadne jablickar.cz
-
- smartmaniak
- Zařízení: HTC Desire
Aplikace do zásoby
Ještě bych se zeptal. Pokud přeinstaluji celý počítač. Tedy systém i iTunes. Uchovají se mi u účtu záznamy o zakoupených aplikacích potažmo i o těch co jsou dočasně zdarma a já je vlastním? A zobrazí se mi ihned v nové instalaci iTunes?
-
- smartstar
Aplikace do zásoby
Nainstalujes novu itunes a prihlasis se ke svemu uctu a ukazou se ti tvoje apps, taky muzes mit na jeden itunes ucet az 5 autorizovanych pc ;) pred nejakou dobou jsem pripojojaval iphone k novymu notebook a vim ze jsem po pripojeni k itunes jenom zadal ze chci registrovat ke stavajicimu itunes uctu, zalogoval se a bylo to ;) on by se te mel itunes zeptat pri pripojeni novyho iphonu co chces delat, tak samo muzes k jednomu itunes uctu pripojeno vice iphonu, tam pak jenom pozor na synchronizaci kontaktu ;)
-
- redaktor
- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Aplikace do zásoby
Co se týče hudby v iTunes: Tam je důležité mít v pořádku v ID3tagy. Sice můžeš hudbu klasicky naházet do vytvořených playlistů, ale v záložce 'Music' budeš mít beztak binec. Takže teď je asi nejjednodušší normálně v záložce Music označit vše a smazat (smaže se to jen z iT, nikoliv z disku), pak si zkontrolovat IDtagy a pak jen drag'n'drop zvolené hudby do iTunes a ono si to samo vytvoří knihovnu podle interpreta, alba, žánru atd.