2 nainstalované navigace - kopou se

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Vincenzo
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: čtv lis 05, 2009 19:28
Zařízení: HTC TouchDiamond2

2 nainstalované navigace - kopou se

Příspěvek od Vincenzo »

Ahoj, mám problém. Nejdřív jsem měl navigaci iGO8 a pak nainstaloval navigaci SmartMaps. Od tý doby začla iGO blbnout, nejdřív zmizla ikonka rychlýho spouštění (zástupce) a pak se smazaly i nějaké soubory ve složkách iGO. Vypadá to, jakoby se snažila SmartMaps tu iGO vytlačit. Přitom oboje nebyly nikdy spuštěné najednou. Lze tedy mít nainstalované 2 navigace na PPC, aniž by si nějak vadily? Nebo je to chyba nesnášenlivosti konkrétních navigací? Díky moc za pomoc
TomSoft
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 324
Registrován: pát dub 30, 2010 7:07
Zařízení: LUMIA 950 XL
Bydliště: Karviná

2 nainstalované navigace - kopou se

Příspěvek od TomSoft »

Měl jsem jednu dobu v jednom zařízení 4 různé navigační programy.
IGO, SmartMaps, TT, Garmin. Všechny fungovaly jak mají.
Samozřejmě je důležité jak jsi ty tyto dbě navigace nainstaloval nebo zprovoznil. IGO umožňuje také použít jak instalovanou verzi, tak neinstalovanou. Nevím, jakou jsi použil, ale protože píšeš, že se ztratil zástupce, počítám, že instalovanou, což není chyba, ale pokud chceš mít samostatnou navigaci, tak IGO určitě neinstalovat. Stačí spustit IGO8.EXE z SD karty. Píšeš také, že se ti ztratily i jiné soubory.... jaké. Ani SmarMaps ani IGO nepoužívají žádný společný soubor nebo adresář, samozřejme pokud jsi to nenainstaloval do jednoho adresáře. Co mají ale společné všechny programy tohoto typu je instalační složka "Autorun" který je umístěn vždy v rootu SD karty a uložen ve složce "2577" to jediné je společné.
Pokud pak vytáhneš SD kartu s IGO vložíš do zařízení SD kartu např. ze SmartMaps a spustí se zase automatický instalátor, pak určitě dojde ke smazání zástupce IGO a nahrazení zástupcem pro SmartMaps. To je ale normální a takto to prostě funguje. Pokud chceš mít několik navigačních programů, měli by být vždy na jedné SD kartě a všechny by měli jít spustit přímo z SD karty nebo maximálně zástuce někde ze zařízení, který tam ale zůstane i po vysunutí karty.
Sajímalo by mě, jaké soubory se ti to smazaly z IGO ?
Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů