LG Optimus Black - rady a zkušenosti

Diskuze věnovaná chytrým telefonů od LG (G5, G4 a dalším…)
rraol
nováček
nováček
Zařízení: LG Optimus Black

Post by rraol »

Takže by reklamace měla mít šanci ne?

Ještě jsem zjistil, že je v telefonu uloženo video, které zjevně natočili prodavači v prodejně Vodafone. Tímpádem je baterie zcela určitě použitá, kdoví jakým procesem prvního nabití prošla. Jdu tam ještě jednou.

Blbý je, že jestli mi ho přijmou k reklamaci, zas budu nějakou dobu bez telefonu, a to už jsem si do něj natahal placené aplikace (např. office za 250,- Kč) a jsou v něm i data, která jsem v něm už editoval (xls tabulky...)

Data si stýhnu do PC, ale nevím jak je to s již jednou zaplacenou aplikací? V případě výměny přístroje získám zpět své jednou zaplacené aplikace, pokud se znovu přihlásím pod stejným google účtem?

-- doplnění předchozího příspěvku (pon srp 15, 2011 13:04) --

Navíc nevím co se děje s tím BlueTooth. Je nějaký důvod, aby telefon nenašel moje HandsFree? Žádnej předchozí telefon s ním neměl problém. Nevím zda je v VlueTooth zapotřebí sledovat kompatibilitu? Myslel jsem že BT zařízení jsou schopna pracovat "každý s každým"?

Klidně si půjdu koupit jiné HF, pokud budu vědět jak vybírat, abych měl jistotu, že tato moje noční můra ho najde a bude s ním spolupracovat.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte srp 16, 2011 16:10) --

Tak mám dvě zprávy :-)
Dobrá je, že BT pracuje správně. Moje Hf se totiž resetuje jinou kombinací stisku tlačítek Volume a MFB, než jak se psalo v návodu, takže bylo stále skamaráděno s mou starou ukradenou Omnií. Teď už je to OK.
špatna zprava je, ze ackoliv se mi povedlo ziskat v reklamaci baterku z jineho pristroje (po chvilce pani vedouci souhlasila, rozbalila krabici a jiny pristroj odeslala reklamovat s mou puvodni baterkou), nezbavil jsem se problemu s vydrzi.
Chyba bude nekde u me. Ve sledovani spotreby vevodi seznamu POHOTOVOSTNI REZIM BUNEK. Priznavam ze nevim co to je, na peti zaklafnich plochach mam nasazeny v podstate jen Shortcuts k casto pouzivanym aplikacim (dohromady cca 20 zastupcu). Z widgetu mam na 4 plochach: active weather, rychle volby oblibenych kontaktu, zalozky prohlizece, googlebsearch, kalendar, analogove hodiny. Nezda se mi se by neco z toho melo tak zrat baterku.
Jas mam stazeny skoro na tmu (takze je mi reklama o svitivosti tohoto displaye nanic), behem dne je standartne vypnuto BT, wifi, GPS. Nevim co bych mohl pro zivotnost baterie jeste udelat? Poradite pls?
vlachuj
nováček
nováček

Post by vlachuj »

Zdravim
jsem spokojeny uživatel LG optimus Black ale chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi jak to vypada s aktualizaci na android 2.3
aspon nejake odhady.
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

můj odhad je, že aktualizace nebude
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Post by Vitezslav2 »

Výrobce udával že bude.
CJMonty
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610, LG Optimus Black

Post by CJMonty »

Zdravim. Tak jsem se vcera stal stastnym majitelem Optimusu Black. Je to muj prvni android, takze se zatim rozkoukavam.

Zajimalo by me, jak presne funguje nakupovani aplikaci v marketu. Moc se mi nechce ukladat do telefonu cislo kreditky, ktery by v prlipade odcizeni nebo ztraty bylo zneuzitelny. Jak tohle resite vy? Dalsi vec je jestli se mi koupene aplikace v marketu ukazou i po hardresetu jako koupene a nebo je budu muset platit znovu.

Diky za rady
vlachuj
nováček
nováček

Post by vlachuj »

aplikace a hry mas koupene pro svuj ucet nikoli pro telefon
[email protected] pak si to muzes stahovat po prihlaseni do jakehokoli telefonu/tabletu s operacnim systemem android
hollywood2
nováček
nováček
Zařízení: Vodafone Lg P970 black

Post by hollywood2 »

Mě baterka vydrží den,ráno vypojím nabíječku a večer dávám na nabíječku,ale ještě ukazuje 30% kapacity.
1pepino
nováček
nováček
Zařízení: LG oOptimus black

Post by 1pepino »

Zdravím vás všechny. Potřebuji pomoc. Nenainstaloval jste si někdo toto z xda? "huexxx-nova7-opt-v1-ico" Ráno to tam bylo a nyní ne. Tak nevím, proč to Huexxx stáhl. Nemáte někdo přehled???
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1242069" onclick="window.open(this.href);return false;
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Mám problém s foťákem.Když vyfotím fotku,tak se mi v galerii vůbec neukáže a ve správci se ukazují jako poškozené.Nevíte čím to je?
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

poprosim o info jelikoz blacka zatim nemam ale mozna uvazuji , je uz neco znamo od minulych dob ohledne teto debaty jak to vypada s aktualizaci na 2.3 android.

opravdu je ta baterka tak spatna jak nekteri pisou nebo je to ok , budu jen volat a sms plus maaalo filmy a hudba , skoro vubec wifi bluetooth internet , tak to by den mohlo vydrzet co myslite dle vasich zkusenosti , dekuji za info
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Den ti urcite vydrzi.
CJMonty
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610, LG Optimus Black

Re: LG Optimus Black - rady a zkušenosti

Post by CJMonty »

Den s nim davam bez problemu i kdyz odpoledne prijdu domu povesim se na wifinu a celej vecer browsim. Zakladem je povypinat vsechno co nepotrebujes.
PinkDuckieCZ
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: LG P970

Post by PinkDuckieCZ »

Zdar,
Kde se dá stáhnout český manuál??? nějak se mi přes ten prográmek od LG nedaří.Neposlal by mi ho někdo na email???

Jak nastavit vlastní zvuk (song) pro zvonění a SMS? dá mi to vybrat, ale vlastní vložit nemůžu.
Pokinator
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Post by Pokinator »

Zdravím,

cca měsíc vlastním Optimus Black.

Chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil ohledně problému, který se týká připojení k domácí wifi. Telefon se připojí, ale internet nefunguje, jiné zařízení jako notebooky, Diamond 2 po připojení krásně načítají internet. Zkoušel sem Blacka připojit v restauraci a internet šlapal, takže vůbec netuším kde může být chyba?

Druhý problém se týká emailového klienta, připojím účet se seznamu.cz , ale ten vůbec nenačítá zprávy, jen odesílá (ze 4 účtů mi fungoval jen jeden) Pouze po povolení funkce push se stáhne do telefonu třeba 200 starých mailů i z roku 2008, ale nové vůbec nepřicházejí...

A poslední nejzásadnější a nejspíš i problém k reklamaci je, že se s ním skoro vůbec nedá volat. Pokud mi někdo volá, v telefonu je naprosto hlucho, druhá strana mě slyší ale já bohužel jí ne. Až na druhý pokus pokud volám obratem zpět, tak je hovor v pořádku. Také se stává, že telefon sám hovor ukončuje, 10 vteřin telefonuji a poté šlus. Dokonce se mi podařilo, že při hovoru mi přišla smska a hovor se ukončil. To se stalo asi celkově 3krát.

Telefon je celkově fajn, ale bohužel z těchto problémů sem jaksi v rozpacích. Díky za Vaše rady a názory.
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Můžete mi poradit,jestli se dá nějak změnit prostředí vytáčení a příjmutí hovoru bez rootu?
Jenom ne ,,full screen caller".
Děkuji za radu.
vlachuj
nováček
nováček

Post by vlachuj »

Zdravim, poradte mi nekdo, kde naleznu vypnuti zvuku spouste fotoaparat.

predem dekuji
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Nkde,jen tichý režim.
vlachuj
nováček
nováček

Post by vlachuj »

i když je telefon v tichem režimu tak pořad zvuk spoušte fotoaparatu jde slyšet!
iggii
nováček
nováček
Zařízení: LG Optimus P990

Post by iggii »

Zvuk spouště foťáku by měl, jako ve většině případů, být přímo když spustíte aplikaci focení, poté v nastavení (položky kvalita snímku, blesk ...) zkuste najít něco jako zvuk spouště nebo podobně a tam by se mělo dát najít možnost vypnuto.
zdefis
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: LG black 970

Post by zdefis »

Jsem čtrnáct dní majitelem 970-ky a jsem velice spokojený!Je to můj čtvrtý dotykáč,ale první s androidem a jsem opravdu nadšený.Je opravdu výborně taktován a laděn,protože se mi ještě nestalo aby se mi seknul nebo zadrhnul.Moc doporučuju :!:
Post Reply

Return to “LG telefony”