Samsung Galaxy Tab P6800 7.7
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Dnes jsem taky nahodil ICS pres Mobile Odin. Diky tomu ze nepouzivam puvodni laucher ani puvodni aplikace jsem poznal rozdil pouze v rychlosti a lpesi vydrzi ale to pujde lepe porovnat az pozdeji...
Mam problem s bluetoth. Mam tab 7 plus a kdyz pripojim bt handsfree a nekdo mi vola tak slysim vyzvaneni, prijmu hovor a dotycneho neslysim. Dotycny rika ze me slysi ale ja slysim akorat svuj hlas ve sluchatku z mikrofonu. Vyzkousel jsem dve bt handsfree a u obojiho stejne.
Edit: uz vim co to dela.
Edit: dela mi to program Total recall(zaznamnik hovoru)
Musim si vybrat bud pouzivat zaznamnik nebo bt handsfree. Oboji najednou se tluce.
Edit: uz vim co to dela.
Edit: dela mi to program Total recall(zaznamnik hovoru)
Musim si vybrat bud pouzivat zaznamnik nebo bt handsfree. Oboji najednou se tluce.
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
A že bys to sem napsal?
Třeba tím někomu pomůžeš.
Jinak ještě k té 4.0.4. - rychlost je skutečně větší, hlavně naběhnutí po probuzení je výrazně rychlejší. Také je větší volná RAM.
Jinak ještě k té 4.0.4. - rychlost je skutečně větší, hlavně naběhnutí po probuzení je výrazně rychlejší. Také je větší volná RAM.
-
Roman Lukes
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Samsung Galaxy Tab GT-P6800
Zdravím, jako čerstvý majitel tohoto tabletu jsem se prokousal nastavením až do stavu kdy potřebuji poradit od někoho zkušenějšího . . . kdo si již odladil vše podstatné:
1) Jak nastavit synchronizaci internetu - stále mi to hlásí chybu při synchronizaci (ostatní synchro je v pohodě)
Nastavení-Účty a synchronizace-Účty google-Synchronizace Internet (při synchronizaci došlo k potížím, bude brzy obnovena)
2) Nefunguje synchro záložek s Google Chrome na PC (zřejmě souvisí s otázkou č.1)
3) Nastavení podsvícení/Vypnutí displeje/Vypnutí zařízení - shasnutí displeje pr sekund po probuzení
-v pohotovostním režimu-nastavení vypnutí disleje za 1 minutu
Stává se mi, že po probuzená tabu mi po pár vteřinách (cca 5s) zhasne displej . . . Kde se dá toto nějak jinak nastavit?
btw bežím stále na Honeycomb 3.2 (ICS stále nenabídnuta aktualizace
)
Díky moc za rady.
1) Jak nastavit synchronizaci internetu - stále mi to hlásí chybu při synchronizaci (ostatní synchro je v pohodě)
Nastavení-Účty a synchronizace-Účty google-Synchronizace Internet (při synchronizaci došlo k potížím, bude brzy obnovena)
2) Nefunguje synchro záložek s Google Chrome na PC (zřejmě souvisí s otázkou č.1)
3) Nastavení podsvícení/Vypnutí displeje/Vypnutí zařízení - shasnutí displeje pr sekund po probuzení
-v pohotovostním režimu-nastavení vypnutí disleje za 1 minutu
Stává se mi, že po probuzená tabu mi po pár vteřinách (cca 5s) zhasne displej . . . Kde se dá toto nějak jinak nastavit?
btw bežím stále na Honeycomb 3.2 (ICS stále nenabídnuta aktualizace
Díky moc za rady.
-
chiquita_1
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Samsung Galaxy S
synchronizace nefunguje na Androidu 3.2, ICS to spolehlivě vyřeší.
co dodat ? asi nic
http://mobilenet.cz/clanky/prehled-kter ... d-41-10175" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mobilenet.cz/clanky/prehled-kter ... d-41-10175" onclick="window.open(this.href);return false;
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Tab P6800 7.7
Jestli je to pravda tak to docela posrali a je to průser. U tak drahého stroje se vybodnout tak rychle na aktualizaci? Ještě že jsem ho prodal, slabá komunita a podpora mne štvala nejvíc. Custom ROM byly jen dvě takže hrůza.
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Už na začátku vlákna jsem měl k zařízení výhrady....no výsledek tu máme:-)
EDIT:...významné výhrady.... THX HanysR:-)
EDIT:...významné výhrady.... THX HanysR:-)
- HanysR
- smartguru

Já jsem ale nezažil, že bys výhrady k něčemu někdy neměl. Proto je to v tvém případě naprosto irelevantní 
-
uni
- smartmaniak

HanysR: No dobře, ale vypalující se předražená placka s "poruchou" na externí paměti (zápis) a nulovou podporou je už opravdu silné kafe:-)
- HanysR
- smartguru

Ale jo... ač nerad tak uznávám že s tím zápisem pravdu máš 
no ja mel dokonce 2 uplne nove kusy a oba jsem musel vratit jelikoz spatne licoval displej s ramem a na treti kus uz jsem nemel nervy - note 2 to jisti
-
uni
- smartmaniak

HanysR: Ty jsi šašek, vypalování přiznal samotný Samsung, na nulovou podporu si stěžuješ osobně a cena je tedy relativní (ale dost vysoká na tak neurčité zařízení). Ale z principu mi musíš oponovat, no dobře no...
- HanysR
- smartguru

AMOLED se vypaluje odjakživa ty šašku, to se celkem netýká samotného tabletu ale technologie jako takové. S tebou ty diskuze už pomalu přestávají bavit celou smartmanii
ach jo, že na to vůbec reaguju
Dlouho jsem uvažolval, že si GT 7.7 pořídim, v recenzích vypadal úžasně. Trochu mne zklamalo, když jsem si jej vyzkoušel v Datartu, dokonce ani SuperAmoled mi nepřipadal tak obrovský rozdíl, jak se píše.
No a po přečtení zdejší diskuse to asi vzdávám.
Jaká je alternativa v podobné velikosti, tedy s telefonním (na telefonování, ne surfování) modulem?
Díky
No a po přečtení zdejší diskuse to asi vzdávám.
Jaká je alternativa v podobné velikosti, tedy s telefonním (na telefonování, ne surfování) modulem?
Díky
-
uni
- smartmaniak

HanysR: Nicméně by jsi měl rozlišovat SAMOLED a SAMOLED+, tak jako např. Samsung
Ale máš pravdu, měl jsem napsat "..příliš rychle se vypalující...".
Ale jsem rád, že nezpochybňuješ tento fakt samotný, na rozdíl od mnohých nevěřících tomášů...
kchrz: Ze stejné stáje, Galaxy Tab 2.0 7" Cellular (3G). Rozumná cena i displej (PLS), trochu zabrzděno TouchWizem, ale příp. řešitelné custom ROMkou.
Ale jsem rád, že nezpochybňuješ tento fakt samotný, na rozdíl od mnohých nevěřících tomášů...
kchrz: Ze stejné stáje, Galaxy Tab 2.0 7" Cellular (3G). Rozumná cena i displej (PLS), trochu zabrzděno TouchWizem, ale příp. řešitelné custom ROMkou.
Předpokládám, že máš na mysli Tab P6200.
Pokud koukám do recenzí správně, tak by se P6200 a P6800 měli lišit jen displejem a lehce pomalejším procesorem.
A viz několik příspěvků výše, P6200 mě měl mít podporu pro JB.
Pokud koukám do recenzí správně, tak by se P6200 a P6800 měli lišit jen displejem a lehce pomalejším procesorem.
A viz několik příspěvků výše, P6200 mě měl mít podporu pro JB.
-
uni
- smartmaniak

kchrz: asi by sis měl ty informace přečíst ještě jednou:-) ICS se někde zadrhl (nenabízí se ke stažení), JB není oznámen. BTW. např. Český Samsung ze stránek 7.7 nenápadně "vyšoupl", takže asi tak...
To, že český Samsung 7.7 vyšoupl, mne taky překvapilo. Psal jsem jim na podporu, ale bez odpovědi. Co si o tom myslet.
Ale pokud chápu článek dobře ... "V něm výrobce garantuje dostupnost aktuální verze Androidu i pro dalších, celkem 14 zařízení řady Galaxy..." tak by se 6200 na rozdál 6800 měl k aktulizaci dostat.
Každopádně chybějící podpora pro 7.7 je jasnou kontraindikací pro koupi tohoto zařízení
Ale pokud chápu článek dobře ... "V něm výrobce garantuje dostupnost aktuální verze Androidu i pro dalších, celkem 14 zařízení řady Galaxy..." tak by se 6200 na rozdál 6800 měl k aktulizaci dostat.
Každopádně chybějící podpora pro 7.7 je jasnou kontraindikací pro koupi tohoto zařízení
-
uni
- smartmaniak

kchrz. 7.7 není jmenovaná v seznamu JB aktualizací (a snad první 10.1 tablet). Prostě se jim ten model nepovedl a chtějí se jej co nejdříve zbavit. On se jim pravděpodobně ještě prodraží, až jej budou lidi reklamovat pro vypálení displeje. Za dva roky může u některých dostat displej pořádně zabrat. "Smutné je", že pokud jim bude zařízení vyměněno, šup, 2 nové roky záruky, ale kdo by na to měl nervy... Ale je možné, že řeknou jako v případě baterií, že se jedná o životnost technologie a nikoli vadu.