od rostigue » ned pro 30, 2012 20:24
Dal jsem to.
Tak já sám o sobě si myslím, že nejsem v PC žádnej žabař. Ale byla to výzva. Makal jsem na tom 2 odpoledne. Když je telefon hotový k mé spokojenosti, je WP opravdu parádička. Myslím, že mohu vřele doporučit. Fičí, jako blesk, jsem stále online, mám okamžitý a neustálý přehled o všem. To už bohužel N95 nestíhala. Ale povím vám všem přechod byl porod !!!
Nejprve vše sesynchronizovat s MS Outlookem v pc, protože přetažená záloha z T-Zones rozhodila diakritiku. Pak vytvořit účet někde windows live ID ( hotmail, outlook.com, atd), pak použít doplněk OutlookConnector a synchronizovat MS Outlook v PC s účtem na outlook.com. Pak zapnout founa, nastavit outlook.com, pak jen čekat na synchronizaci, ta se provede sama. Jenže N95 ke kontaktu mohla uložit číslo jako mobil, telefon, práce atd a taky jiné. To (jiné) ovšem Lumia 610 neviděla, takže v MS Outlook nastavit zobrazení jako tabulka ve sloupcích, správně překopírovat čísla ze sloupce jiné do sloupce mobil. Teprv teď to bylo OK !
Multimédia byly přes Zune v poho. Hudba a fotky se nakopíruje v PC do správných složek v profilu PC a dá synchronizovat s founem ve spuštěném ZUNE na PC a hotovo.
Ale co s dokumentama, knihy a časáky v pdf ? Zase jít do outlook.com ! tam je SkyDrive, no a tam se nahrají potřebné dokumenty. Pak přes aplikaci SkyDrive v mobilu získanou z marketplace, stáhnout do mobilu. Kalendář stejný postup jako kontakty, přes ty tabulky, aby se zkopírovaly všechny události. Myslím, že to stálo za to, jsem asi těžkopádný a pomalý, ale trvalo mi to 2 dny, nelžu.
Takže závěrem, přeji všem vše NEJ do nového roku !!!