Instalace české lokalizace přímo do WP7.5 (Mango)
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Hlavně že to šlape a máš foun v češtině....já chtěl ten CAB původně taky extrahovat on se tváří pokud používáš WinRAR jako archiv tak to automaticky rozbaluješ ale je to pitomost a zbytečně ta ikonka archivu mate...
-
StanleynatoR
- nováček

- Zařízení: HTC hd7
Vse funguje diky 
Skvělá práce chlapi, vše funguje, supééééééér
!!!
Tak mám stejný problém jako "augustus" zkusil jsem vse mozne vcetne tvrdeho resetu tlf a tim navratu na zakladni nastaveni ale stale stejna hlaska, Kazda rada dobrá. Moc děkuji.Augustus wrote:Mě se pro změnu při pokusu o update zobrazí následující chybová hláška. Zkoušel jsem to na několika počítačích, takže v tom problém nebude. A na internetu jsem k tomu taky nikde nic nenašel.
Předem děkuji za každou radu.
Ob příspěvek pod tím Augustusovým:
mato_sk wrote:@ Augustus - musite si nainstalovat subor z adresara "if needed install this tool" (podla verzie systemu x86 alebo x64). Potom uz by to malo fungovat.
To jsem taky precetl, mam w7 x64 a instaloval jsem update tool verzi x64, x84 mi to ani nepusti, premyslim ze to jeste zkusim na jinem compu s x86 a nove nainstalovanym zune. Nic jineho mne uz nenapada. Ale diky za reakci.
Pak zkus stahnout a instnout tohle, mně to pomohlo:
http://support.microsoft.com/kb/2530409
x64 verzi, je pojmenovaná takhle: WPSupportToolv2-amd64.msi
http://support.microsoft.com/kb/2530409
x64 verzi, je pojmenovaná takhle: WPSupportToolv2-amd64.msi
Konecne neco co vypada nadejne za chvily to zkusim ted se mi laduje do mobilu jeste navigace (zase jej davam po reebotu do puvodniho stavu) a potom to hned vyzkousim.
Tak se mi stale nedari, pri pokusu spustit program support tool mi vyhodi na obrazovce : "The phone is not in the 'Connect to PC' state. Please make sure that you follow the instructions and your phone shows the 'Connect To PC' image" což moc nechapu když mam telefon pripojen a nastaven pro nahravani aktualizaci. Nekde bude zakopanej pes a bohuzel nemohu prijit na to kde!!
Já sem ho ani nespouštěl, jen sem to nainstaloval (telefon odpojen, zune vypnuto). Pak už ten .BAT nevyhazoval chybu.
Tak jsem nakonec pustil instalaci v jinem compu s win7 32bit a vše proběhlo bez problémů. Takže victory!!!
Nainstalováno bez problémů, vše funguje
Zdravim,mozna uz to tady bylo vzpomenute,po pocesteni mi nefunguje hlasove vytaceni pres BT handsfree ,diky za radu
V českém jazyce mluvené příkazy nejsou dostupné, ani u již českých Mango zařízení
-
Menty
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920, 820, 830, Galaxy A5
Ahoj, tak jsem podle návodu aktualizoval, moc díky, teď mám v Omnii Mango 7740 a češtinu. Jediný problém mam s tím foťákem (Omnia 7). Bohužel ale nemam zařízení odemčené, takže nemůžu provést ten postup pro opravu fotoaparátu. Nevíte už někdo, jestli to není nějak pořešené, aby to šlo i na zamčená zařízení?
Nešlo by třeba udělat další cab, a přes cab sender to aktualizovat, uplně stejně jako předtím češtinu?
Nešlo by třeba udělat další cab, a přes cab sender to aktualizovat, uplně stejně jako předtím češtinu?
- Cheetah007
- smartmaniak

Odemčení je bohužel nutné ale u omnie 7 to zas takový problém nebude,zde na fóru v patřičné sekci najdeš vše potřebné.
<Sem blbej a neumím číst>
-
Menty
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920, 820, 830, Galaxy A5
Nepotřebuju unlock, abych do Omnie dostal češtinu, tedy bez opravy foťáku. Dělá se to pomocí cab Senderu, nic se neodemyká, jenom se vypne ZUNE. Takhle sem jí tam dostal. Vím že je to triviální, taky sem to dělal, nechal sem si Omnii pěkně zaktualizovat na nejnovější WP, a pak tam dal češtinu, trvalo to asi dvě minuty 
Proto mně právě napadlo, že když tohle jde přes ten cab bez unlocku, tak kdyby někdo udělal cab i pro ten foťák, tak by to taky šlo, uplně stejně.
No unlock pro Omnii je, ale s Mangem je to bohužel horší, ještě ale pohledám, každopádně, kdyby znal někdo jednoduchej způsob, podobnej tomu vkládání čj, tak bych se nezlobil
Proto mně právě napadlo, že když tohle jde přes ten cab bez unlocku, tak kdyby někdo udělal cab i pro ten foťák, tak by to taky šlo, uplně stejně.
No unlock pro Omnii je, ale s Mangem je to bohužel horší, ještě ale pohledám, každopádně, kdyby znal někdo jednoduchej způsob, podobnej tomu vkládání čj, tak bych se nezlobil
- Cheetah007
- smartmaniak

Máš pravdu omlouvám se za matení,k cab senderu unlock nepotřebuješ (včera jsem se vrátil na ofiko rom) nicméně k tomu menu foto již ano.
Jinak doporučuji mrknout na wmmanii j.lukeš publikoval spoustu užitečných návodů setříděných do sekcí,je to člověk který tomu skutečně hoví
Jinak doporučuji mrknout na wmmanii j.lukeš publikoval spoustu užitečných návodů setříděných do sekcí,je to člověk který tomu skutečně hoví
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Vlastni CAB tam neodstanes - lze tam takto nainstalovat jen oficialni baliky podepsane Micrtosoftem.Menty wrote: Proto mně právě napadlo, že když tohle jde přes ten cab bez unlocku, tak kdyby někdo udělal cab i pro ten foťák, tak by to taky šlo, uplně stejně.
Na poslani vlastnich souboru je treba uz interop unlock a nejaka aplikace jako spravce souboru