TOPlist

Uber si budete moci objednat přímo z Facebook Messengeru

Pokud rádi využíváte služeb alternativní taxislužby Uber, již brzy nebudete potřebovat k jejímu objednání oficiální aplikaci a jízdu si budete moci objednat přímo z aplikace Facebook Messenger.

  

Intergrace Uberu bude maximálně jednoduchá, pokud vám někdo pošle ve zprávě adresu cílové destinace, bude stačit na ni kliknout a požádat o jízdu, případně zadat adresu manuálně klepnutím na ikonku automobilu. Na Messenger vám pak budou chodit zprávy přímo od Uberu, například o tom, že řidič je na cestě k vám a za jak dlouho se u vás objeví.

První zákazníci, kteří využijí Uber přes Messenger, navíc dostanou první jízdu zdarma, a to až do výše 20 dolarů. Bohužel, zkušební provoz si mohou zatím užít pouze vybraní uživatelé v USA. Rozšiřování služby do dalších zemí má ale postupně pokračovat, tak snad se dočkáme i v České republice, kde Uber také úspěšně funguje.

Odkaz na Google Play Odkaz na App Store Odkaz na WP katalog

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku