TOPlist

Velikonoční slevy her na Google Play: Doplňte si sbírku na svém Androidu

Herní studia si na Velikonoce tradičně připravila slevy na nejrůznější tituly, kterými si můžete krátit volné chvíle. Nabídka je opravdu lákavá a na své si přijde každý.

Need for Speed Most Wanted

Začneme titulem, který potěší všechny fanoušky závodních her. Most Wanted nyní na Google Play seženete v 80% slevě za příjemných 25 Kč.

Odkaz na Google Play

Monopoly

Kdo by neznal tuhle chytlavou deskovou hru, jejíž konverze na mobilní zařízení se opravdu povedla. Zakoupit ji nyní můžete s 50% slevou za 25 Kč.

Odkaz na Google Play

The Sims 3

Populární simulátor lidského života s povedenou grafikou, který vás zabaví na stovky hodin. Simíky můžete nyní pořídit v 65% slevě za 77 Kč.

Odkaz na Google Play

Rayman Fiesta Run

Oblíbená hopsačka od Ubisoftu je aktuálně ve slevě za příjemných 25 Kč. Pokud jste Raymana ještě nezkoušeli, rozhodně tomuto dílu dejte šanci. Zabaví nejen vás, ale i vaše ratolesti.

Odkaz na Google Play

Assassin’s Creed Pirates

Další hitovka v podobě pirátského dílu hry Assassin’s Creed nyní v 60% slevě za 49 Kč.

Odkaz na Google Play

Rabbids Big Bang

Do třetice tu máme hru od Ubisoftu se šílenými zajíci, kde budete muset ve více než 150 misích odpalovat zajíce napříč galaxiemi a pokud se podíváte na přiložené video, bude vám hned jasné, že tohle prostě bude legrace, navíc za necelých 20 Kč (50% sleva).

Odkaz na Google Play

Where’s My Water?

Tahle lehce logická hříčka s více než třemi stovkami úrovní, ve které budete zábavnou formou dopravovat vodu do vany krokodýla, je nyní v nabídce herního studia Disney dostupná s 50% slevou za 20 Kč.

Odkaz na Google Play

Where’s My Perry?

Stejný herní princip jako v případě krokodýla, avšak s postavičkou detektiva Perryho. V tomto případě na vás čeká přes 140 úrovní za necelých 20 Kč.

Odkaz na Google Play

Temple Run: Brave & Temple Run: Oz

Hry, které definovaly žánr „běhaček“ jsou nyní ve slevě za 20 Kč.

Odkaz na Google Play Odkaz na Google Play
Brave / Oz

Where’s My Mickey?

Krokodýl, pták Perry a… Mickey Mouse. Třetí variace na oblíbenou hru, tentokrát s oblíbenou kreslenou postavičkou za 20 Kč.

Odkaz na Google Play

Toy Story: Smash It!

Představte si Angry Birds převedené do 3D. V roli známých postaviček z Příběhu hraček budete likvidovat nejrůznější stavby a objekty rozestavěné v dětském pokoji. Stačí jen správně zamířit a vítězství je vaše. Na Google Play hru zakoupíte s 50% slevou za 20 Kč.

Odkaz na Google Play

Lost Light

Poslední hrou od Disneyho, která je aktuálně ve slevě, je Lost Light. Jedná se o logickou hříčku, ve které musíte spojovat číselné bloky do co největších obrazců. Kromě pěkné grafiky hra zaujme i líbivým zvukovým doprovodem. Cena po slevě je 20 Kč.

Odkaz na Google Play

Alice in Wonderland HD

Perfektně zpracovaná adventura Alenky v říši <div>ů :). Bez znalosti angličtiny se v tomto případě neobejdete, tato rozšířená edice vás ale rozhodně zabaví na dlouhé hodiny. Cena po slevě je 27 Kč.

Odkaz na Google Play

Raging Thunder 2

Závodní hra od vývojářů z Polarbitu, kteří mají na kontě například skvěle zpracovanou sérii Reckless Racing, nyní ve slevě za 21 Kč.

Odkaz na Google Play

Repulze

Repulze jsou závody futuristických vznášedel, která můžete prohánět na celkem 24 připravených tratích. Na Google Play hru aktuálně seženete s téměř 70% slevou (21 Kč).

Odkaz na Google Play

I, Gladiator

Pro příznivce akčních bojovek tu máme tip na hru, ve které se účastníte gladiátorských zápasů s jediným cílem – zvítězit. Cena po slevě je 20 Kč.

Odkaz na Google Play

He-Man: The Most Powerful Game

Další arkádová hra akčního ražení, ve které se v roli hlavního hrdiny vydáte napříč 27 úrovněmi, ve kterých na vás čekají zástupy nepřátel včetně nelítostných bosů. He-Man je nyní k dispozici s 66% slevou za 25 Kč.

Odkaz na Google Play

Jakmile narazíme na další zajímavé hry ve slevě, do článku je doplníme. Pokud jste na Google Play objevily nějaký zajímavý titul, který lze nyní pořídit výhodněji, budeme rádi za tip v komentářích a všem pařanům přejeme příjemné hraní.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku