TOPlist

Soutěž: Získejte Premium členství ve službě Spotify na 3 měsíce

Ve spolupráci se Spotify jsme pro vás připravili soutěž, ve které rozdáme celkem 10 promo kódů, které využijete pro aktivaci tříměsíčního Premium členství. Poslouchejte svou oblíbenou hudbu kdekoliv.

Hudební služba Spotify je v České republice a na Slovensku dostupná od poloviny prosince loňského roku a uživatelům nabízí přístup k více než 20 milionům skladeb. Databáze Spotify se každým dnem rozšiřuje o desítky tisíc nových titulů. Pokud se o Spotify chcete dozvědět více, přečtěte si náš starší článek.

Ve spolupráci s českým zastoupením Spotify jsme pro vás připravili soutěž o celkem 10 promo kódů, které využijete pro aktivaci tříměsíčního Premium členství (platí pro všechny regiony, kde Spotify oficiálně působí). Stačí pouze správně odpovědět na dvě jednoduché otázky. Prostřednictvím webových stránek SmartMania.cz nabídneme 8 promo kódů, o další dva budete moci hrát na našem Facebooku, tak nás nezapomeňte sledovat také tam.

Pravidla soutěže

1. Pořadatelem soutěže je server SmartMania.cz, zastoupený p. Jiřím Hrmou, IČ: 87260999

2. Soutěž se koná od čtvrtka 6. února 2014, 17:00, do čtvrtka 13. února 2014, 17:00.

3. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky a Slovenska, případně osoby s trvalým nebo obvyklým bydlištěm na území České republiky a Slovenska.

4. Do slosování o výše uvedené ceny (8x promo kód) budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno, příjmení a e-mail), správně odpoví na dvě soutěžní otázky a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.

5. Po ukončení soutěže budou ze správných odpovědí náhodně vygenerováno osm výherců, kterým na vyplněný e-mail zašleme kódy pro Premium členství ve službě Spotify na 3 měsíce.

6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou mazány.

7. Účastník soutěže tímto poskytuje serveru SmartMania.cz souhlas, aby jeho osobní údaje, tedy jméno, příjmení a e-mailovou adresu, zpracovávala pro marketingové účely, tedy za účelem nabízení obchodu a služeb  v souladu s právními předpisy. Tento souhlas je možné na přání účastníka soutěže vypovědět zasláním e-mailu s žádostí o odstranění z databáze. Z případného mailingu je možné se trvale odhlásit kliknutím na tlačítko v patičce e-mailu.

8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.

Soutěž již byla ukončena, výherce zveřejníme v následujících hodinách.

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku