TOPlist

Soutěž: Získejte jednu z pěti licencí navigace Dynavix pro iOS

Připravili jsme pro vás další soutěž, ve které můžete získat jednu z pěti licencí na navigační software Dynavix Česká republika pro operační systém iOS.

Ve spolupráci se společností Dynavix a.s. jsme pro vás připravili soutěž o pět licencní na navigační software Dynavix Česká republika (pro iOS). Abyste výhru získali, stačí pouze vyplnit přiložený formulář a především správně odpověďět na zadané otázky. Soutěž končí v pondělí 21. května ve 12:00 a výherce budeme následně kontaktovat na zadané e-mailové adresy.

Pokud se o navigačním software Dynavix chcete dozvědět více, přečtěte si naši recenzi. Nápovědu k soutěžním otázkám najdete také na oficiálních stránkách programu.

- - - 

Pravidla soutěže

1. Pořadatelem soutěže je server SmartMania.cz a společnost Dynavix a.s.

2. Soutěž se koná v termínu od 19. května 2012, 15:30 do 21. května 2012, 12:00

3. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska

4. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno, příjmení a e-mail), správně odpoví na soutěžní úkoly a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.

5. Po ukončení soutěže bude ze správných odpovědí náhodně vygenerováno pět výherců, které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem zaslání kódu, po jehož zadání si na App Store budou moci zdarma stáhnout navigační program Dynavix Česká republika (kód je platný do 23. května).

6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou mazány.

7. Údaje poskytnutné účastníkem soutěži budou použity pouze k účelům vyhodnocení soutěže. Údaje nebudou použity pro žádné další marketingové účely.

8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.

9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 24 hodin od odeslání, bude automaticky vylosován výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Soutěž již byla ukončena.

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku