TOPlist

Soutěž o tři Linksys EA Smart Wi-Fi routery

Sledovat SmartManii se vyplatí – dnes jsme pro vás ve spolupráci se společností Cisco připravili soutěž o tři Linksys EA Smart Wi-Fi routery, kterými můžete ozdobit svou domácnost.

Ve spolupráci se společností Cisco jsme pro vás připravili další zajímavou soutěž, ve které máte možnost vyhrát jeden ze tří chytrých routerů Cisco Linksys. Stačí pouze správně odpovědět na tři otázky v soutěžním formuláři a pak už jen doufat, že budete mít štěstí právě vy.

Soutěž trvá od čtvrtka 9. srpna 2012 od 10:30 do středy 15. srpna do 23:59. Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 16. srpna v dopoledních hodinách.

    

Co můžete vyhrát?

1. cena: Cisco Linksys EA4500 
2. cena: Cisco Linksys EA3500
3. cena: Cisco Linksys EA2700

Charakteristika routerů

Novinky z řady Linksys EA Smart Wi-Fi Routers jsou optimalizovány pro digitální domácnosti a díky využití technologie Wi-Fi standardu N disponují přenosovou rychlostí až 900 Mb/s. Vysoká rychlost umožňuje také připojení většího počtu koncových zařízení do jedné sítě. Díky podpoře aplikací třetích stran přímo na routeru se otevírají nové možnosti pro připojení dalších zařízení (TV, multimediální přehrávače, ale i bílá technika) do domácí sítě – Cisco také již spolupracuje s výrobci domácí elektroniky, jako je například Whirlpool, na další integraci.

Nové routery Linksys jsou k dispozici ve třech modelech EA2700, EA3500 a EA4500, odstupňovaných dle výkonu. Díky technologii 802.11n v režimu dualband s rychlostí 600-900Mb/s nabízejí výkon pro HD video, on-line hry nebo další aplikace. Všechny modely podporují úložná zařízení a tiskárny (USB), 4 gigabitové ethernet porty a model EA4500 může sloužit také jako DLNA server pro distribuci multimediálního obsahu. Všechny modely umožňují zřízení přístupu pro hosty pro připojení k internetu bez přístupu do vnitřní sítě, nabízejí rodičovskou kontrolu a podporují IPv6.

Software Cisco Connect Cloud je nová verze nástroje pro konfiguraci a správu routerů Linksys. Předchozí verze – Cisco Connect Express – umožňovala domácím uživatelům spravovat síť prostřednictvím chytrých telefonů a tabletů připojených v domácí síti. Nová verze umožňuje spravovat domácí sítě přes zabezpečené internetové připojení odkudkoliv, a to nejen z mobilních telefonů a tabletů, ale i zinternetového prohlížeče. Také je možné přes Cisco Connect Cloud spravovat aplikace třetích stran a ovládat chytrá zařízení, připojená k domácí síti, jako jsou televizory, přehrávače, počítače nebo i kuchyňské spotřebiče. 

Pravidla soutěže

1. Pořadatelem soutěže je server SmartMania.cz a Madison Public Affairs s.r.o.

2. Soutěž se koná od 9. srpna 2012, 10:30, do 15. srpna 2012, 23:59.

3. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.

4. Do slosování o tři Smart Wi-Fi routery Cisco Linksys (EA4500, EA3500 a EA2700)  budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno, příjmení a e-mail), správně odpoví na soutěžní otázky a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.

5. Po ukončení soutěže budou ze správných odpovědí náhodně vygenerování tři výherci, kteří si rozdělí výše uvedené ceny. Následně je budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry. Jména výherců budou zveřejněna formou bleskovky na serveru SmartMania.cz.

6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou mazány.

7. Údaje poskytnutné účastníkem soutěži budou použity pouze k účelům vyhodnocení soutěže. Údaje nebudou použity pro žádné další marketingové účely.

8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.

9. V případě, že výherce na informační e-mail neodpoví do 3 dnů od odeslání, bude automaticky vylosován výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Soutěž již byla ukončena a výherce vyhlásíme v nejbližších hodinách.

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku