TOPlist

Narozeninová soutěž: Vyhrajte LG G3

Pátý soutěžní týden při příležitosti 9. narozenin našeho serveru je tu. Ve spolupráci se značkou LG jsme pro vás připravili soutěž o nabušený vlajkový model LG G3.

Další kolo naší narozeninové soutěže je tu! Ve spolupráci se značkou LG jsme pro vás připravili soutěž o vlajkový model LG G3 (16GB verze). Tento nekompromisní smartphone nabízí výkonný hardware v čele s extrémně jemným displejem, čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 801 a 13Mpx fotoaparátem s laserovým autofocusem, kterým zajišťuje rychlé ostření. LG G3 běží na operačním systému Android 4.4 KitKat, který doplňuje uživatelské prostředí výrobce plné zajímavých funkcí a vylepšení.

To zní jako lákavá výhra, co říkáte? Pokud chcete LG G3 získat, stačí se zapojit do naší soutěže, správně odpovědět na připravené otázky a samozřejmě mít trochu štěstí. Telefon vyhraje ten, jehož správná odpověď dorazí 2500. v pořadí.

O soutěži můžete dát vědět také svým přátelům. Nechcete-li si nechat ujít informace o dalších soutěžích, které pro vás chystáme, můžete nás sledovat na Facebooku, Google+ nebo Twitteru.

Klipy natočené skrze LG G3 na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech

Pravidla soutěže

1. Pořadatelem soutěže je společnost SMARTMania s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, IČ: 026 64 569, sp. zn.: C 222000 vedená u městského soudu v Praze jako provozovatel serveru SmartMania.cz, (dále jen „Pořadatel“).

2. Soutěž se koná v termínu od 16. července 2014, 10:00 a končí po dosažení 2500. správných odpovědí, nejpozději však 31. července 2014, 23:59.

3. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky a osoby s trvalým nebo obvyklým bydlištěm na území České republiky.

4. Šanci na výhru mají pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno, příjmení a e-mail), správně odpoví na soutěžní otázky a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.

5. Smartphone LG G3 v 16GB verzi získá výherce, jehož správná odpověď dorazí 2500. v pořadí. Výherce bude pořadatelem soutěže kontaktování na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry, a to nejpozději do 7 dnů od skončení soutěže. Jméno výherce bude zveřejněno na serveru SmartMania.cz po ukončení soutěže.

6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Pořadatel si vyhrazuje právo smazat duplicitní nebo podvodné záznamy.

7. Účastník soutěže poskytuje Pořadateli souhlas se  zpracováním svých osobních údajů (jméno, příjmení, e-mailová adresa) pro marketingové účely, tedy za účelem nabízení obchodu a služeb  v souladu s právními předpisy České republiky. Tento souhlas je možné na přání účastníka soutěže odvolat prostřednictvím e-mailu s žádostí o odstranění z databáze. Z případného mailingu je rovněž možné se kdykoliv trvale odhlásit kliknutím na tlačítko v patičce e-mailu.

8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.

9. V případě, že výherce na informační e-mail neodpoví do 48 hodin od jeho odeslání Pořadatelem, bude automaticky vybrán další výherce v pořadí a původnímu výherci nárok na výhru zaniká (tedy např. na místo výherce s 2500. správnou odpovědí připadne výherce s pořadím 2501.).

10. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti SMARTmania s.r.o., redaktoři serveru SmartMania.cz a osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k pořadateli.

Soutěž již byla ukončena. Výherce jsme vyhlásili v této bleskovce.

Autor článku Redakce
Redakce
Redakční profil SMARTmania.cz. Máte zájem o spolupráci? Ozvěte se nám na e-mail [email protected].

Kapitoly článku