TOPlist

Narozeninová soutěž se Samsungem: Vyhrajte GALAXY S5, GALAXY Tab 4 a GALAXY Trend Plus

SmartMania.cz dnes slaví deváté narozeniny a ve spolupráci se společností Samsung jsme pro vás připravili soutěž o hodnotné ceny. Soutěžit budeme několik týdnů, takže se máte na co těšit!

Je to skoro k neuvěření, ale SmartMania.cz už tu s vámi je celých devět let. 17. června 2005 jsme pro vás spustili tento server a od té doby vám přinášíme ty nejdůležitější novinky ze světa chytrých zařízení. Letošní narozeniny jsme se s vámi rozhodli pořádně oslavit a v následujících týdnech se můžete těšit na celou řadu soutěží o hodnotné ceny s vybranými partnery.


Chcete získat některou z výher? Stačí se zapojit do naší narozeninové soutěže

První soutěžní kolo pořádáme ve spolupráci se společností Samsung, která do soutěže věnovala svůj vlajkový model GALAXY S5, tablet GALAXY Tab 4 (10,1″) a chytrý telefon GALAXY Trend Plus. Výhry to jsou opravdu lákavé – co tedy musíte udělat pro to, abyste některou z nich získali?


1. místo: Samsung Galaxy S5

Je to jednoduché – stačí pouze správně odpovědět na čtyři soutěžní otázky a pak už jen doufat, že se štěstí usměje právě na vás. 1. cenu v podobě Samsungu GALAXY S5 získá ten, jehož správné odpovědi dorazí 1000. v pořadí. 2. cenu, tablet GALAXY Tab 4 (10,1″), získá 2000. v pořadí a 3. cenu, chytrý telefon GALAXY Trend Plus, získá 3000. v pořadí.


2. místo: Samsung GALAXY Tab 4 (10,1″)


3. místo: Samsung GALAXY Trend Plus

Soutěž již byla ukončena, výherce jsme vyhlásili v tomto článku.

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku