TOPlist

Narozeninová soutěž s HTC: Vyhrajte HTC One (M8), One Mini 2 a Desire 816

Šesté soutěžní kolo naší narozeninové soutěže právě startuje. Tentokrát budeme soutěžit o nadupaný HTC One (M8), kompaktní One Mini 2 a elegantní Desire 816.

Máme pro vás další kolo naší narozeninové soutěže o hodnotné ceny. Ve spolupráci se značkou HTC jsme pro vás připravili soutěž o vlajkový model HTC One (M8), který láká nejen na výkonný hardware, ale také na příkladné dílenské zpracování a hliníkové tělo. Výherce druhé ceny získá kompaktní smartphone HTC One Mini 2 a na třetím místě čeká model HTC Desire 816.


1. cena: HTC One (M8)

Ceny jsou to tedy opravdu lákavé a pokud některou z nich chcete získat, stačí se zapojit do naší soutěže, správně odpovědět na připravené otázky a samozřejmě mít trochu štěstí. 1. cenu, smartphone HTC One (M8) získá ten, jehož správná odpověď dorazí 2500. v pořadí. 2. cenu, smartphone HTC One Mini 2 získá ten, jehož správná odpověď bude odeslána 1500. v pořadí. 3. cenu, smartphone HTC Desire 816, získá ten, jehož správná odpověď dorazí 500. v pořadí. Výhry budeme zasílat v rámci České republiky a Slovenska.


2. cena: HTC One Mini 2

O soutěži můžete dát vědět také svým přátelům. Nechcete-li si nechat ujít informace o dalších soutěžích, které pro vás chystáme, můžete nás sledovat na FacebookuGoogle+ nebo Twitteru.


3. cena: HTC Desire 816

Soutěž již byla ukončena. Výherce jsme zveřejnili v této bleskovce.

Autor článku Redakce
Redakce
Redakční profil SMARTmania.cz. Máte zájem o spolupráci? Ozvěte se nám na e-mail [email protected].

Kapitoly článku