TOPlist

Dostaňte ve firmě z chytrého telefonu a tabletu co potřebujete

Ještě před pár lety byl telefon nástrojem pro komunikaci a posílání krátkých textových zpráv. Vrchol jeho schopností usnadňujících váš každodenní život představoval budík, nebo kalendář.

Pak ale přišel Apple se svým iPhone, krátce po něm Google představil telefony s Androidem a svět mobilních telefonů i komunikace vůbec se zásadně změnil. Z původně  jednoúčelového zařízení se nyní stává plnohodnotný kapesní počítač s dotykovým displejem, který můžete použít takřka na cokoliv. V současnosti  již odkládáme z rukou notebooky a místo nich používáme stále více tablety.

Revoluci v používání chytrých telefonů a tabletů  přinesly oficiální tržiště s aplikacemi mezi které patří například Google Play, nebo iTunes. Vyberete, zaplatíte  a software můžete prakticky ihned začít používat. Je to geniálně jednoduché, protože ze svého telefonu můžete udělat cokoliv a omezeni jste jen nabídkou vývojářů.

Ano, oficiální obchod je výborný, ale tak jako u všeho, ne vždy vám pro pracovní využití postačí aplikace, kterou vymysleli a pro splnění svých potřeb navrhli jiní.  Pokud jste náročnější tak potřebujete něco, co by vám přesně vyhovovalo a na tržišti to není k nalezení. Uvažovali jste například o tom, jak by vaši firmu pozvedlo naučit tablety a chytré mobily to, co až doposud uměly klasické stolní počítače?

Direct-services zajišťuje vývoj mobilních aplikací pro mobilní operační systémy iOS, Android, Windows Phone 7, Symbian, BlackBerry a Samsung Bada.

  

Mají odborníky zaměřující se na všechny v současnosti používané mobilní platformy a vyvinou pro Vaši firmu optimální řešení. Chcete po mobilních zařízeních něco více? Pak jste u nich správně.

  • Používáte ve firmě vlastní zavedený informační systém a jeho klientská část je k dispozici stále pouze pro Windows? Jste snad softwarová firma, kde takový systém sami vyvíjíte a nabízíte zákazníkům? Nechte si na míru připravit chytrého mobilního klienta a to pak přesně s těmi vlastnostmi a funkcemi, které potřebujete.
  • Máte e-shop s několika pobočkami, sklady a chcete oslovit nové zákazníky, nebo snad těm z řad stávajících nabídnout přidanou hodnotu? Vytvořte jim vlastní mobilní nákupní aplikaci, prezentujte své výhody spojené  s přehledným vyhledáváním napříč produktovou nabídkou a vyřaďte ze zorného pole i výběru zákazníků jakoukoliv konkurenci. Věřte, že v budoucnu se k vám budou rádi vracet.
  • Pracujete v reklamě a řešíte pro klienta projekt, který přímo vybízí k využití na tabletech a chytrých telefonech? Podpořte povědomí o značce či prodej samotný nápaditou a originální aplikací, která nabídne zákazníkům užitnou hodnotu a máte o propagaci postaráno.
  • Poskytujete svým klientům jiné služby a chcete s nimi být v kontaktu ať už se nachází kdekoliv? I vy jim můžete nabídnout moderní, rychlou a hlavně lepší cestu k Vám.
  • Máte nápad na výbornou aplikaci, která přes obrovskou díru na trhu doposud chybí? Vymysleli jste vtipnou hru, která chytí a chcete na tom vydělat? Nenechte svůj nápad zapadnout, uveďte ho v život! Nápad je přeci to, co stálo na počátku všech úspěchů. 

Reference

Jednou z referencí vyvinutých Direct-services je klientská aplikace systému WebDispečink pro chytré telefony a tablety sloužící ke správě a kontrole firemního vozového parku, dále také efektivnímu vedení knihy jízd a tvorbě výkazu řidičům služebních vozidel. To vše pak ve spojení hned s několika druhy integrovaných navigací jako Google, nebo Sygic Fleet.

   

Jakou aplikaci mohou vyvinout pro Vás?

Autor článku PR článek
PR článek
Takto označený obsah má charakter reklamního sdělení, jehož zadavatelem je subjekt třetí strany. Máte-li zájem o spolupráci či publikaci PR článku, kontaktujte nás na e-mailu [email protected].

Kapitoly článku