TOPlist

Bude ještě co představovat? HTC One M9+ se ukazuje na dalších renderech

 

Ačkoliv do oficiální premiéry modelu HTC One M9+ zbývá několik dnů, díky sérii masivních úniků známe již téměř kompletní specifikace. O nejnovější přísun informací se opět postarali borci z @upleaks, kteří do světa vypustili další várku propagačních snímků chystané novinky. Design a barevné kombinace budou vycházet z již představeného HTC One M9, ovšem v některých ohledech se bude větší sourozenec výrazně lišit.

 

Na čelní straně se nově objeví hardwarové tlačítko s integrovaným snímačem otisků prstů, které rozdělí spodní BoomSound reproduktor na dvě části. Další viditelný rozdíl se týká hlavního fotoaparátu, který opět zastoupí dvoučočkové řešení s nepříliš oblíbenými ultrapixely. O zobrazovací schopnosti se postará 5,2” IPS panel s QuadHD rozlišením. Výpočetní jednotkou se údajně stane osmijádrový procesor od společnosti MediaTek, který doplní 3GB operační paměť.

   

  

Autor článku Richard Streit
Richard Streit
Redaktor serveru SMARTmania.cz, fanoušek mobilní a výpočetní techniky. Vyznává a aktivně provozuje adrenalinové sporty. Mezi další zájmy patří hudba, příroda a moderní vědy. Jeho velkou vášní je Apple a partnerský web CeskyMac.cz.

Kapitoly článku