TOPlist

iPhone 6s klepe na dveře: Předobjednat půjde od 11. září

Nové iPhony byly v minulých letech vždy představovány začátkem září a s přihlédnutím ke zvyšujícímu se množství uniklých informací nemáme důvod si myslet, že tomu letos bude jinak. Této teorii nahrává i fotografie od francouzského operátora, která zachycuje zprávu informující zaměstnance o tom, že novou generaci jablečného telefonu bude možné předobjednávat od 11. září. Dodejme, že toto datum vychází na pátek, což opět souhlasí s děním v předchozích letech.


Volný překlad: Obdržíte oznámení o předrezervaci iPhonu, které je třeba vložit do vaší nabídky dne 11.9.2015. Děkujeme za jeho vyvěšení/zobrazení.

Pokud se výrobce bude držet v zajetých kolejích, pak oficiální odhalení očekáváme zhruba 8. – 9. září a dostupnost na prvních trzích 18. září. O výše uvedených datech se v minulosti hovořilo již několikrát a tak nezbývá, než čekat na rozeslání pozvánek od Applu.

Nad výbavou nových iPhonů zatím visí otazníky, pokud se však potvrdí v tuto chvíli nejvěrohodnější spekulace, pak bychom se měli dočkat nového procesoru A9, 12Mpx fotoaparátu, 2GB operační paměti a podpory technologie „Force Touch“, jež rozpozná sílu dotyku. Ostatní specifikace zůstanou nejspíše totožné a velké změny bychom neočekávali ani z hlediska designu.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku