TOPlist

Huawei představí 1. března zmenšenou verzi modelu Mate 7 s 5,5palcovým displejem

Huawei oznámilo na 1. března tiskovou konferenci pořádanou v Barceloně. Nyní se objevují různé spekulace o tom, co by zde výrobce mohl představit. Mluví se jednak o modelu Ascend P8, je zde však velká pravděpodobnost, že ten se nakonec odhalí až později na samostatné konferenci. Nově se začalo v kuloárech šuškat také o zmenšené variantě povedeného tabletofonu Ascend Mate 7 (recenze), který má přijít s obrazovkou o úhlopříčce 5,5 palce.


Huawei Ascend Mate 7, z nějž bude chystaná novinka údajně vycházet

Zařadí se tak právě mezi Ascend Mate 7 a chystaný Ascend P8, jehož displej by měl být pětipalcový. O smartphonu zatím není k dispozici více informací, očekávali bychom však obdobné specifikace jako u většího sourozence, tedy osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 925 doplněný o 2GB RAM, 13Mpx fotoaparát a teoreticky také čtečku otisků prstů.

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku