TOPlist

HTC v říjnu představí nového hrdinu: Bude to telefon s Windows 10, tablet či něco zcela nového?

Společnost HTC v letošním roce představila několik vlajkových lodí, přičemž globální dostupnosti se prozatím těší pouze model One M9 (recenze), zatímco modely One M9+, One E9+ a One ME zůstávají v exkluzivitě na vybraných asijských trzích.

 
HTC One M9 

Generální ředitelka tchajwanské společnosti Cher Wang ve své řeči na valné hromadě společnosti uznala, že letošní globální vlajková loď HTC One M9 se nedokázala příliš odlišit od svého předchůdce, a že příští vrcholový model dostane významná zlepšení jak v oblasti designu, tak v oblasti inovací, díky čemuž má být značně odlišný od současné generace. Wang se dále omluvila za špatné hospodaření s tím, že ke konci roku se věcí změní k lepšímu. Společnost HTC se má pod jejím vedením soustředit na rozvoj těch správných produktů, a už letos v říjnu představí nový „hero product“.

 
Překvapí HTC zcela novou kategorií? 

Bohužel prozatím není jasné, jaký produkt se za těmito slovy ukrývá, zjevně se však nemá jednat o nástupce HTC One M9, ten má přijít až příští rok. Spekuluje se, že by se mohlo jednat o zařízení nové kategorie, ostatně letos tchajwanský výrobce například překvapil helmou pro virtuální realitu Re Vive. Některé hlasy také tipují nový smartphone se systémem Windows 10, neboť společnost HTC byla na přednášce Microsoftu v rámci veletrhu Computex uvedena jako jeden z partnerů. Také se můžeme dočkat nového tabletu či nositelné elektroniky. Nechme se překvapit, jaký hrdina s logem HTC se v říjnu objeví.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku