TOPlist

Chodíte rádi? Aplikace Bitwalking vám za procházky bude platit

I přes vědomí toho, že cvičení je pro naše tělo přínosné v mnoha ohledech, se často nedokážeme k žádné činnosti přinutit. Pokud by vás motivovalo, že za chůzi dostanete digitální peníze, které pak můžete utratit, využijte možnosti připojit se k chystané aplikaci zvané Bitwalking.

 

Ta vám za každých 10 000 kroků (zhruba 6,6 km) připíše na účet 1 BW$, tedy Bitwalking dolar. Takto vydělanou digitální měnu budete moci utrácet u smluvních partnerů, kteří však prozatím nebyli přestaveni. Na platformě bude možné s měnou obchodovat, a například v Malawi by měl nápad pomoci i s finanční gramotností uživatelů a nabídnout jim další možnost příjmu.

  

Společnost v současnosti hledá jak partnery, tak sponzory, kteří by jí pomohli s platbami uživatelům. Na oplátku jim nabízí data od mnoha chodců, které by kupříkladu společnosti vyrábějící sportovní oděvy mohly využít ke sledování zájmů segmentů, na které cílí. Prozatím se však do Bitwalkingu můžete dostat pouze přes systém pozvánek, o kterou si můžete zažádat zde. Aplikace bude dostupná pro Android a iOS.

Autor článku David Preiss
David Preiss

Kapitoly článku