TOPlist

Apple potvrdil termín WWDC 2015: Selfie tyče jsou předem zakázány

Každoroční vývojářská konference Apple WWDC (WorldWide Developer Conference) získala své letošní datum – odehraje se mezi 8. a 12. červnem tradičně v San Franciscu. Akce se pochopitelně bude točit kolem systémů OS X a iOS, očekáváno je i představení nové hudební streamovací služby vzešlé z akvizice Beats.

  

Apple nás rovněž může překvapit i nějakým hardwarem, nebylo by to v historii WWDC poprvé. Očekávaným zařízením je například 12,9″ iPad, který by se mohl stát vhodným demonstračním nástrojem pro nové funkce v iOS (9?) a po březnovém „výprodeji“ Apple TV se můžeme také dočkat její nové generace.

  

Budoucí majitelé vstupenek na WWDC budou losováni, výherci pak dostanou možnost lístek za 1 599 dolarů (asi 41 tisíc korun bez DPH) zakoupit. Apple pro letošní rok rozšířil seznam nepovolených zařízení na této akci, k zákazu používání profesionální audio a videotechniky přibyl zákaz používat selfie tyče. Účastníci akce si tak nebudou moci přidat pár metrů navíc pro získání těch nejlepších snímků. Počítáme s tím, že Apple bude událost jako obvykle streamovat na svých stránkách. 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku