TOPlist

V AnTuTu se objevil tajemný Samsung s téměř 96 000 body. Jedná se o Galaxy S7? (oživeno)

Aktualizováno 9. srpna, 19:45

Zdá se, že extrémně vysoké skóre v AnTuTu benchmarku je skutečně jen dílem nějakého vtipálka a jedná se o podvrh. Jak nás upozornili čtenáři v diskuzi, použité označení SM-8508S patří loňskému modelu Galaxy Alpha (recenze), který přišel s kovovým tělem a který je vybavený HD displejem. Pro tentokrát se tedy žádná senzace spojená s Galaxy S7 nekoná.

Původní článek: V AnTuTu se objevil tajemný Samsung s téměř 96 000 body. Jedná se o Galaxy S7?

V AnTuTu benchmarku se před několika hodinami objevilo neznáme zařízení od Samsungu, které stanovilo nový rekord v počtu dosažených bodů. Smartphone s kódovým označením SM-8508S získal neuvěřitelných 95 972 bodů, což je výrazně více, než kolik měly současní rekordmani Meizu MX4 a Galaxy Note 4.


Ilustrační obrázek

Server PhoneArena.com naznačil, že by se mohlo jednat o jeden z prvních prototypů připravovaného Samsungu Galaxy S7. Ať už se pod označením SM-8508S skrývá jakékoliv zařízení, už teď je jasné, že bude výrazně výkonnější než současné modely s čipem Exynos 7420. Je také docela možné, že se jedná o podvrh a dílo nějakého vtipálka – ostatně na druhém screenshou je patrné, že zařízení má displej s HD rozlišením, a to by na Galaxy S7 bylo opravdu málo.


Výkonná a neznámá bestie od Samsungu ovládla žebříček AnTuTu benchmarku. Jedná se o reálné zařízení nebo podvrh?

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku