TOPlist

Easter egg z Androidu 6.0 je další variací na Flappy Bird

Je známo, že pokud pětkrát kliknete na položku Verze operačního systému v nastavení Androidu, otevřete tzv. skrytý easter egg. U posledního Lollipopu se jednalo o variaci na hru Flappy Bird, obtížnost však byla nastavena ještě o poznání výše. S příchodem nové verze 6.0 Marshmallow jsme tedy napjatě čekali, s čím se Google vytasí tentokrát.

 

Místo toho ovšem přichází mírné zklamání, jelikož koncept zůstává stejný jako u Lollipopu. Tím hlavním rozdílem tak je fakt, že zelená postavička tentokrát neskáče mezi lízátky, nýbrž ji v cestě překáží marshmallow. Souběžně se screenshotem byl také odhalen snímek nového barevného provedení loga, které je místo v oranžové vyvedeno v kombinaci růžové a purpurové. Připomeňme jen, že Android 6.0 Marshmallow by měl být vypuštěn ve finální verzi do konce tohoto roku.

 

Autor článku Martin Pavlović
Martin Pavlović
O technologie se zajímám odjakživa. Kromě nich mě baví také urbanismus a městská mobilita, hudba a společenská témata. Nejraději trávím čas v sedle kola, na kulturních akcích, s analogem v ruce nebo doma u knih, filmů i videoher.

Kapitoly článku