TOPlist

S Airbnb můžete vyhrát noc v katakombách: Bez toalety, v chladu a s ostatky 6 milionů lidí

Pokud ještě nemáte plány na Halloweenskou noc a máte rádi Paříž, soutěž pořádaná společností Airbnb by vás mohla zaujmout. Pokud tedy chcete strávit noc 20 metrů pod zemí, ve 14 stupních Celsia a s ostatky 6 milionů lidí.

 

Server zprostředkovávající ubytování v bytech obyvatel města za výrazně nižší cenu, než je možné sehnat v hotelu, vyhlásil soutěž, ve které získáte vše výše uvedené. Stačí pro to pouze napsat a poslat esej čítající maximálně 100 slov, kde popíšete vaše důvody, proč chcete strávit noc s tolika kosterními ostatky.

 

Termín odevzdání je 20. října a před tím, než se soutěže zúčastníte, dovolte nám upozornit na skutečnost, že v tomto ubytovacím zařízení, umístěném pod zemí, nenajdete žádný záchod, kamna, ani Wi-Fi a pro dva výherce bude k dispozici pouze jedna postel. Naopak budete mít k dispozici krabičku první pomoci, návod, jak ji použít, hasící přístroj, a ráno na vás bude čekat snídaně. Jednu noc se to však dá vydržet a bezesporu budete mít skvělý strašidelný příběh k vyprávění.

Autor článku David Preiss
David Preiss

Kapitoly článku